Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja sam zavoleo Konstraktinu pesmu, bukvalno dragulj.
Dobro si me podsetio, u prethodnoj opservaciji ovu numeu sam zaboravio.
Defnitivno ima svioje kvalitete i vrlo je zanimljiva, drugojačija.
Lično za moj ukus kao kompozicija nije. Ali valja je izdvojiti definitivno.. :)

Ja bih Konstraktu poslao nekada ako ume da napiše ovako bizarno genijalan tekst na engleskom lol

Slažem se skroz, taj tip pesama i taj vajb prosto moraju da budu na engleskom.

Nego mene zanima inače, ja u globalu volim što mi šaljemo na srpskom, ali je l' RTS potpisao neku zakletvu da šalje samo srpski (i max poneki stih na eng kao u Kruni), ili je to samo neko većinski dominantno raspoloženje poslednjih godina od koga bi se odstupilo ako pesmi to odgovara?

Nego mene zanima inače, ja u globalu volim što mi šaljemo na srpskom, ali je l' RTS potpisao neku zakletvu da šalje samo srpski (i max poneki stih na eng kao u Kruni), ili je to samo neko većinski dominantno raspoloženje poslednjih godina od koga bi se odstupilo ako pesmi to odgovara?
Preplasili se od 2017 i rekose mi se vise ne zajebavamo sa ovim

👉 Pesma za Evroviziju 22: YouTube lista gledanosti – 13. februar

Boris Subotić ušao u top 10.

JU0LFy0.png

Svetom Savi je data zakletva i Svetom Vasiluju Ostroškom

na 1000 godina.

I tada je Olivera rekla jebem vam majku svima, pocevsi od Hanca Holcijusa... I od tada samo srpski 🤭
Upravo sam komentarisao u temi o Finskoj, gde sam se osvrnuo na numeru koja izvodi Olivera i kad videh ovo, Olivera rekla "*ebem vam majku....." totalna konfuzija! 😁

Status
Not open for further replies.
Back