Dobro si me podsetio, u prethodnoj opservaciji ovu numeu sam zaboravio.Ja sam zavoleo Konstraktinu pesmu, bukvalno dragulj.
Kakav je to maskenbal, ne prepoznajem ti lice znas li to?
I onda zavrsna poruka: hejjj mister DJ budi ❤ tiii, pusti ovu pesmu ljubavii![]()
Ja bih Konstraktu poslao nekada ako ume da napiše ovako bizarno genijalan tekst na engleskom lol
Preplasili se od 2017 i rekose mi se vise ne zajebavamo sa ovimSlažem se skroz, taj tip pesama i taj vajb prosto moraju da budu na engleskom.
Nego mene zanima inače, ja u globalu volim što mi šaljemo na srpskom, ali je l' RTS potpisao neku zakletvu da šalje samo srpski (i max poneki stih na eng kao u Kruni), ili je to samo neko većinski dominantno raspoloženje poslednjih godina od koga bi se odstupilo ako pesmi to odgovara?
Slažem se skroz, taj tip pesama i taj vajb prosto moraju da budu na engleskom.
Nego mene zanima inače, ja u globalu volim što mi šaljemo na srpskom, ali je l' RTS potpisao neku zakletvu da šalje samo srpski (i max poneki stih na eng kao u Kruni), ili je to samo neko većinski dominantno raspoloženje poslednjih godina od koga bi se odstupilo ako pesmi to odgovara?
Tada ističe lizingSvetom Savi je data zakletva i Svetom Vasiluju Ostroškom
na 1000 godina.
Upravo sam komentarisao u temi o Finskoj, gde sam se osvrnuo na numeru koja izvodi Olivera i kad videh ovo, Olivera rekla "*ebem vam majku....." totalna konfuzija!I tada je Olivera rekla jebem vam majku svima, pocevsi od Hanca Holcijusa... I od tada samo srpski![]()
al kod nekih je u funkciji samo vegetativniNego koliko je dobro što imamo autonomni nervni sistem!