Što je i super jer nije spominjana ni u jednom kontekstu osim što smo se sprdali sa tekstomKonstrakta pred pf bila tek 11.
Svakako možeš izostaviti neku kolonu i popuniti one koje ti odgovaraju. Svako neka primeni model ocenjivanja koji mu odgovara, kao i same poene. Lično sam navikao da dajem ocene od 1 do 10, a neko će možda davati poene po ESC skali, neko od 1 do 5 itd.ja bih smanjio za jednu kolonu, stvarno na kraju ispada da se više obraća pažnja na ocenjivanje nego stvarni utisak. Ostavio bih pesma, nastup i vokal, a umesto kostima (koji bih spojio sa nastupom) bi stavio 4. kolonu za utisak nakon svih izvedenih pesama (od 1 do 10 na osnovu toga koliko se upamtilo)
Da, mada je u nekoliko navrata ulazila u top 10, mislim najviše do 8. mesta da je stizala, i bila je neko vreme u trendingu. Videćemo da li će sada neko uspeti toliko da odskoči. A naravno bilo je i onih koji su se kotirali super, kako na YouTube-u, tako i na forumskom glasanju, a na kraju nisu ni ušli u finale. Iznenađenja će verovatno biti, samo pitanje kakvih.Konstrakta pred pf bila tek 11.
Pa bilo je nerealno očekivati da može da dobije najviše sms glasova u istoriji (!!).Ja se sećam da je na pitanje "Ako favoriti popuste koga bi ste poslali" ili nešto slično dosta nas odgovorilo "Konstrakta". Opet smo imali neki predosećaj, ali je to bila previše nepoznata teritorija za nas da bi stvarno verovali da to može da se desi.![]()
Ne otvaraj stenjeEvo uživo, neki nastup u Šangaju, baš Demons. Jedino što bi bilo bolje da se glasnije čuje on a malo tiše beat ali ajde.
Bilo je dosta nas kojima je bila u top 5 pesama pre pf.Ja se sećam da je na pitanje "Ako favoriti popuste koga bi ste poslali" ili nešto slično dosta nas odgovorilo "Konstrakta". Opet smo imali neki predosećaj, ali je to bila previše nepoznata teritorija za nas da bi stvarno verovali da to može da se desi.![]()
A mogla bi i Ča Ča Ča protiv RumbeFinska i Srbija bi mogle biti jako neobicne i zemlje iz prvog polufinala koje bi vise zanrova muzike kombinovale u jednoj pesmi. “Cha cha cha” i “Samo mi se spava”
Imaju dve ruteKako bih voleo da ove godine ne smaraju sa Jugoslavijom...