Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni se npr desilo sa tim ocenjivanjem da sam dao mnogo više nego što mi se inače pesma dopada a to je samo utisak zbog nastupa. Slažem se onda da ne treba ništa menjati neka neko oduzima i dodaje šta želi

Real Housewives Reaction GIF

Stefan se malo opustio i progovorio, ne gleda samo u pod, a na kraju se i nasmejao...
Inače je talentovan i dobar dečko, bilo bi mi baš drago da opstane na sceni neko drugačiji poput njega, i drago mi je da ga IDJ ipak gura koliko mogu...

(pada mi na pamet samo italijanski, i treba mi nekad i pola sata da se setim na srpskom, što je baš blam)...
Tebi je najtezhe 😍🥰🥰🥰

Zamisli imas ovakve ‘muke’ pa umesto na srpskon krenes da razmisljas od umora na najlepsem sveCkom jeziku

U Jutarnjem programu predstavio se Princ. Spremili su već i kostime, koreograf nastupa je Alen Sesartić, a sa Princom nastupaju i plesačice Lana Antunović, Lana Klekovac, Sara Klepac i Petra Hajduk (sarađivala sa svetskim zvezdama, kao i na filmskim ostvarenjima poput mjuzikla Wicked sa Arianom Grande).

RPBtATC.jpg

xttd4ws.jpg

Dve interesantne stvari:
1) Princ ima veoma profi ekipu iz HR za balkansku baladu, rispekt
2) Koliko god da je zgodan i lep, meni ovaj čovek uopšte nije privlačan. Štaviše, veoma mi je antipatičan.

Predstavio se i Adem Mehmedović, pijanista, kompozitor i pevač. Izveo je više od 3000 klavirskih koncerata i recitala širom sveta, a završio je master studija na Univerzitetu Berkli. Pesmu je završio pre dve godine, pa je sad odlučio da je prijavi na PZE. Kaže da je pesma miks više žanrova - R'n'B-a, trepa, džeza, neo soula. Na sceni će imati klavir, a sav fokus će staviti na emociju, ekspresiju, te ne bi da komplikuje previše oko spoljnih stvari na sceni jer je do festivala ostalo svega oko 3 nedelje.​

8jnzURV.jpg

aZYbA9i.jpg

Mene ne zanima ko je kakav kao osoba, pa neću ih kući voditi. Luka je još gori od Princa kad je prepotentnost u pitanju, pa opet volim njegove pesme godinama.

Mislim, Luka je koncert u nekom podrumu u Kini nazvao China tour. 😭

Mene ne zanima ko je kakav kao osoba, pa neću ih kući voditi. Luka je još gori od Princa kad je prepotentnost u pitanju, pa opet volim njegove pesme godinama.

Mislim, Luka je koncert u nekom podrumu u Kini nazvao China tour. 😭
Naravno, pa sigurno mi neće uticati navodni utisak o bilo kom izvođaču kao osobi na utisak o pesmi i nastupu, nije kao da ga znamo lično, samo bezveze komentarišemo rendom utiske kao i 1001 drugu stvar na forumu.
Nije rijaliti pa da ćemo kao da procenjujemo ko je kakav rijaliti igrač pa po tome da favorizujemo i glasamo 😁

Status
Not open for further replies.
Back