To spada u nastup svakako. Nije nastup samo ples i ponašanje na sceni, već celokupan utisak, a za deo efekata je zadužen RTS, pa ne bi ni imalo puno smisla ocenjivati to zasebno. Još ako bi se svaka kategorija tretirala isto u pogledaju broja bodova, sama pesma bi pala u drugi plan, a ona je na kraju negde najvažnija. Šminku i frizuru bih lično ocenio zajedno sa kostimom, preimenuj u "izgled"Meni kod listića fali tipa još dve kategorije. Prva šminka i frizura i druga scena tj efekti i scenografija sama al to verovatno može da se obuhvati pod kategorijom nastupa.
Mada ja obično dodam to na papiriću i ide obavezno kolona pre nastupa ocena pesme i utisak!
i on je pokupovao pregledeJedino mi je Eegor iznenađenje da je ovako visoko.
Slažem se kada bolje pogledamo. A recimo taj momenat ocena pesme pre nastupa ne bi bio loš da se ubaci. Šta misliš o tome?To spada u nastup svakako. Nije nastup samo ples i ponašanje na sceni, već celokupan utisak, a za deo efekata je zadužen RTS, pa ne bi ni imalo puno smisla ocenjivati to zasebno. Još ako bi se svaka kategorija tretirala isto u pogledaju broja bodova, sama pesma bi pala u drugi plan, a ona je na kraju negde najvažnija. Šminku i frizuru bih lično ocenio zajedno sa kostimom, preimenuj u "izgled"![]()
Samo sam čekao neki post u fazonu EVO VIDITE, TU JE LUKA
DISCORD (102 učesnika) | PESMA | poeni |
Luke Black | Samo mi se spava | 659 |
Filip Baloš | Novi plan drugi san | 599 |
Savo Perović | Presidente | 429 |
Hurricane | Zumi zimi zami | 400 |
Zejna | Rumba | 386 |
Angellina | Lanac | 318 |
Nadia | Devojka tvog dečka | 235 |
Boris Subotić | Nedostupan | 221 |
Filarri | Posle mene | 197 |
Princ | Cvet sa Istoka | 191 |
Ivona | U noćima | 186 |
Nađa | Moj prvi ožiljak na duši | 170 |
Frajle | Neka, neka | 163 |
Egret | Ako shvatim kasno | 156 |
Chegi & Braća Bluz Band | Svadba ili kavga | 146 |
Andjela | Loše procene | 140 |
Mattia Zanatta & Angela Kassiani | Novi svet | 130 |
Dzipsii | Greh | 127 |
Tijana Dapčević | Mamim | 121 |
Empathy Soul Project | Indigo | 118 |
Stefan Shy | Od jastuka do jastuka | 114 |
Eegor | Starac dana | 110 |
Hercenšlus | Vremenska zona | 99 |
Doris Milošević | Tišina | 87 |
Gift | Liberta | 86 |
Igor Vins & Bane Lalić | Zato što volim | 66 |
Filip Žmaher | Čujemo se sutra | 62 |
Adem Mehmedović | Osmeh | 61 |
Jelena Vlahović | Kao grom iz vedra neba | 54 |
Duo Grand | Viva la Vida | 34 |
Milan Bujaković | Fenomen | 29 |
Igor Stanojević | Iza duge | 22 |
Spotify je problematičan pošto nije mainstream platforma u Srbiji.Samo sam čekao neki post u fazonu EVO VIDITE, TU JE LUKA
Ali šalu na stranu, Spotify mi je merodavniji.
Baš zato mi je nekako organskije jer tu ljudi kad slušaju to znači da stvarno slušaju.Spotify je problematičan pošto nije mainstream platforma u Srbiji.
jeste, ako nastup pokida nije nemogućeMeni je izgledan i scenario da Luka dobije 12+12
ja bih smanjio za jednu kolonu, stvarno na kraju ispada da se više obraća pažnja na ocenjivanje nego stvarni utisak. Ostavio bih pesma, nastup i vokal, a umesto kostima (koji bih spojio sa nastupom) bi stavio 4. kolonu za utisak nakon svih izvedenih pesama (od 1 do 10 na osnovu toga koliko se upamtilo)@liberta
Pa ne bih dodavao jer mislim da je za većinu ljudi dovoljno da ima 4 kolone. Npr, ima onih koji će tad prvi put čuti pesme, pa da im ne ode sva pažnja na to kako će upisati cifre u listić, već treba da uživaju u prenosu. Meni se desi i kada ove 4 kategorije zasebno ocenim, da nakon što saberem, dobijem nešto što možda i ne bih da sve posmatram zajedno, a tada je akcenat na pesmi.