Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sad sam poslušao opet Eegora, ovo je neka duhovna muzika? Zanimljivo i eksperimentalno.

Meni kod listića fali tipa još dve kategorije. Prva šminka i frizura i druga scena tj efekti i scenografija sama al to verovatno može da se obuhvati pod kategorijom nastupa.
Mada ja obično dodam to na papiriću i ide obavezno kolona pre nastupa ocena pesme i utisak!
To spada u nastup svakako. Nije nastup samo ples i ponašanje na sceni, već celokupan utisak, a za deo efekata je zadužen RTS, pa ne bi ni imalo puno smisla ocenjivati to zasebno. Još ako bi se svaka kategorija tretirala isto u pogledaju broja bodova, sama pesma bi pala u drugi plan, a ona je na kraju negde najvažnija. Šminku i frizuru bih lično ocenio zajedno sa kostimom, preimenuj u "izgled" :)

To spada u nastup svakako. Nije nastup samo ples i ponašanje na sceni, već celokupan utisak, a za deo efekata je zadužen RTS, pa ne bi ni imalo puno smisla ocenjivati to zasebno. Još ako bi se svaka kategorija tretirala isto u pogledaju broja bodova, sama pesma bi pala u drugi plan, a ona je na kraju negde najvažnija. Šminku i frizuru bih lično ocenio zajedno sa kostimom, preimenuj u "izgled" :)
Slažem se kada bolje pogledamo. A recimo taj momenat ocena pesme pre nastupa ne bi bio loš da se ubaci. Šta misliš o tome? 😊 Ovo je samo predlog nije kritika ja to svakako sam dodajem

DISCORD (102 učesnika)PESMApoeni
Luke BlackSamo mi se spava659
Filip BalošNovi plan drugi san599
Savo PerovićPresidente429
HurricaneZumi zimi zami400
ZejnaRumba386
AngellinaLanac318
NadiaDevojka tvog dečka235
Boris SubotićNedostupan221
FilarriPosle mene197
PrincCvet sa Istoka191
IvonaU noćima186
NađaMoj prvi ožiljak na duši170
FrajleNeka, neka163
EgretAko shvatim kasno156
Chegi & Braća Bluz BandSvadba ili kavga146
AndjelaLoše procene140
Mattia Zanatta & Angela KassianiNovi svet130
DzipsiiGreh127
Tijana DapčevićMamim121
Empathy Soul ProjectIndigo118
Stefan ShyOd jastuka do jastuka114
EegorStarac dana110
HercenšlusVremenska zona99
Doris MiloševićTišina87
GiftLiberta86
Igor Vins & Bane LalićZato što volim66
Filip ŽmaherČujemo se sutra62
Adem MehmedovićOsmeh61
Jelena VlahovićKao grom iz vedra neba54
Duo GrandViva la Vida34
Milan BujakovićFenomen29
Igor StanojevićIza duge22

@liberta
Pa ne bih dodavao jer mislim da je za većinu ljudi dovoljno da ima 4 kolone. Npr, ima onih koji će tad prvi put čuti pesme, pa da im ne ode sva pažnja na to kako će upisati cifre u listić, već treba da uživaju u prenosu. Meni se desi i kada ove 4 kategorije zasebno ocenim, da nakon što saberem, dobijem nešto što možda i ne bih da sve posmatram zajedno, a tada je akcenat na pesmi.

Lepo što se strancima sviđa Savo kad već svršavaju na Vidbir svake godine.

Ivana Peters je napravila odličnu pjesmu koju je RTS upropastio nastupom.
Mene zanima zašto niko ne dođe sa Joksovom pjesmom na PZE, neće on da proda ili je nešto drugo???

@liberta
Pa ne bih dodavao jer mislim da je za većinu ljudi dovoljno da ima 4 kolone. Npr, ima onih koji će tad prvi put čuti pesme, pa da im ne ode sva pažnja na to kako će upisati cifre u listić, već treba da uživaju u prenosu. Meni se desi i kada ove 4 kategorije zasebno ocenim, da nakon što saberem, dobijem nešto što možda i ne bih da sve posmatram zajedno, a tada je akcenat na pesmi.
ja bih smanjio za jednu kolonu, stvarno na kraju ispada da se više obraća pažnja na ocenjivanje nego stvarni utisak. Ostavio bih pesma, nastup i vokal, a umesto kostima (koji bih spojio sa nastupom) bi stavio 4. kolonu za utisak nakon svih izvedenih pesama (od 1 do 10 na osnovu toga koliko se upamtilo)

Ma ovo sa pregledima je smejurlija.
Neki misle da će im kupovina pregleda doneti glasove, možda i pomogne, ali nekom od favorita, a ovima realno nebitnijima sa preko 100k pregleda i ukupno 400-500 lajkova teško. Ako si nebitan, nebitan si i to je tako koliko god pregleda kupio i na kraju kad se bude birao pobednik neće se gledati ni ko je imao najviše pregleda, lajkova, komentara, trending i sl. već će pobediti onaj ko se najbolje pokaže uživo i bude imao ceo paket.

Status
Not open for further replies.
Back