Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Favoriti trenutno Angelina i Ivona, za ostale ćemo videti

A realno RTS selekciona komisija je uvek u fazonu UMREĆETE ŠTA DA VAM RADIM MENI JE LEPO UŽIVAM

Zanimljiva su ova muška imena ovako na prvu, ali dosta njih je malčice zeleno u smislu ovakvih nastupa, pa neću da se ložim unapred.

Angellina se naoštrila ❤️

Bilo bi zanimljivo da pobijedi Boris Subotić, a da na Dori pobijedi Hana Mašić tako da bi u Liverpoolu imali Borisa kao izvođača za Srbiju i kompozitora za Hrvatsku :)

Ironija života je to što kukate zbog spiska nakon što vam je 5. mjesto za ESC-u donijela žena za koju ovdje 90% ljudi prije PZE nije čulo. Vjerojatno bi na slijepo slali prije tipa Acu Lukasa na ESC nego Konstraktu 🤡

Jeste malo smor sto nema nekih poznatijih imena, ali ko zna, mozda je neko pokidao pesmom. Ko je uopste primetio Konstraktu prosle godine na spisku, a zena nam donela top 5 plasman. Cekam pesme da sudim, malo me podseca na 2019. kad nisam imao za koga da navijam na slepo.

Sve ove feme su došle napaljene na ESC 100%, niko tu nije da se promoviše samo. E sad na šta će to da ispadne ne znam ali ima da leti perje.

Mislim da je i Tijana došla napaljena jer je uzela Zoe da joj radi pesmu a za ove ostale ne znam. Frajle isto dugo maštaju o ESC pa su sigurno došle i one da pobede.

Ko je ova Nadja?
Može neko muško napokon
I Andželina da se ne obruka
Stefan Shy naš Blanche

Jel pronašao možda neko neku pesmu da je već objavljena?

Status
Not open for further replies.
Back