HvalaOpa, ipak je Tijanina pjesma Mamim, ko je ono rekao da ima ženska pjesma Mamim koja zvuči kao Daft Punk i Pharell Williams, dobro je rekaoUzdam se u Zoe, volio bih da je ona izvođačica jer je Tijana već bila ali ok, ako bude top, neka ide opet i uđe u finale
Već vidim Boleta kakoNazalost, imam osecaj da ce ovaj izbor ostaviti dosta toksicnih i homofobicnih komentara. Toliko do te mere da ce preci sve granice.
@cinque Problem je što se takmičari sa spiska nisu prijavili na seksualno, već muzičko takmičenje, pa nema razloga etiketirati ih na PZE temi po raznim drugim osnovama, osim kao muzičare, manje ili više talentovane pevače, umetnike (na kraju i kao Jutjubere i TikTokere) i sl.
Šovinisti bi imali svašta od arsenala nažalost...Šta bi patriote imale protiv Džipsija?
To je po meni interesantna tema.Politička korektnost je previše uzela maha.
Mislim da je problem što ovaj forum nije pravo mesto za opuštenu diskusiju jer je zvanični OGAE forum, a nažalost drugog (zatvorenijeg) nema. Ili bar meni niko nije rekao@cinque Ne radi se o tome da li utiče, naravno da neke karakteristike mimo same pesme i nastupa utiču na ono što će se pisati i pričati, ali oni na PZE prevashodno dolaze zbog muzike i Evrovizije, tako bismo bar trebali da ih posmatramo, a ne kao nekakve femice, cirkuske igračice i slično. Dakle, muzika treba da bude u prvom planu, pa tek onda ostalo, a vidim po komentarima pojedinaca da to nikako nije slučaj.
Pa vala i jeste dosta.Sanja Vučić izjavila da ne planira više da se takmiči na Evroviziji uz reči Mislim da je stvarno dosta![]()
Onda imamo različite definicije dovoljno opuštene diskusije.@FFM Zar već nije dovoljno opuštena diskusija? Nećemo valjda diskutovati o tome ko s kim provodi noći.
I meni pojam "peder" para uši, a verujem i drugima, ali to ne znači da se uopšte ne treba upotrebljavati u bilo kom kontekstu.To je po meni interesantna tema.
Iako sam kvir, ne volim reč "peder" jer nije u pitanju samo reclaim koji je neko gore pomenuo već dosta ljudi koristi i "peder je karakterna osobina", što je veoma autošovinistički jer se onda u stvari vređamo izrazom koji nas generalno sve opisuje.
U duhu temu (ostale komentare prebacujem na offtopic), ovo je jedinstveno u Srbiji, ali ako gledamo svetsku scenu poprilično generično.Ја сам овако на слепо за Луку, ликје баш талентован и свој. Песме су му баш квалитетне и занимљиве. Биће му ово први пут да пева на српском језику. Ако се добро сећам њега је РТС желео интерно
Upravo. Recimo, ova pjesma će uskoro napuniti 7 godina, a i dalje zvuči nevjerojatno svježe i dobro i mislim da bi u bilo kakvoj konkurenciji ovo bio dobar rezultat na ESC-u. Da je nama jedan Luke Black na Dori...Ја сам овако на слепо за Луку, ликје баш талентован и свој. Песме су му баш квалитетне и занимљиве. Биће му ово први пут да пева на српском језику. Ако се добро сећам њега је РТС желео интерно