Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Danas sam se dopisivao sa Cinanom sa Wiwibloggsa. Uglavnom, on je toliko zagrejan za pze (skoro kao mi), ocekuje da ova godina bude jos bolja nego prethodna. Vec je preslusao stare pesme ucesnika sa spiska i misli da cemo imati ove godine mnogo vise pesama sa ozbiljnim esc potencijalom nego prethodne.

I na telegrafu je hrpa takvih komentara.
Verujem da jeste ali su nebitni. 🤝
Svako se bori na svoj način pod ovim nebom i zaslužuje minimum šansu da dobije a ne odmah hejt i pljuvanje.
Mogu i ,,pljunuću" ali na njegovu pesmu ako mi se ne svidi ali na nevidjeno nikako jer dečko zaslužuje šansu. 🫡
Za sad mi je gotivan i samo ne bih voleo da uleti u patetiku za šta će se ,,novinari" možda i potruditi izvlačeći njegove reči iz konteksta kako bi im tiraž bio veći a naslov senzacionalniji. U to prosto ne sumnjam jer ko sebe danas sve naziva novinarom, to je da povraćaš ponekad na puna usta.
Ako mu bude bar malo mudrosti Konstrakte (mada za to mu trebaju i godine realno), uspeće i neće biti izmanipulisan od gore spomenutih aždaja. Verujem da ce imati ko da ga posavetuje. 🙏
I da.. ako spojim njegovu nacionalnost i njegovu seksualnost onda jedino što mogu da očekujem su odlična muzikalnost i izvanredna kreativnost. 👊🤫🤫

Dobro je što se uopšte piše o PZE, pa makar i u negativnom smislu. I loš publicitet je publicitet. Ranijih godina (uz izuzetak prošle) si sasvim lako mogao da propustiš Beoviziju / PZE zato što se jedva pominjalo.

Usput, Empathy Soul Project zvuči kao bolja verzija LIFT/a, možda konačno budemo imali i neki kvalitetan rok na PZE.

'Ajde što čitate te splačine od novina, nego još ulazite u komentare koji su najkancerogeniji deo interneta.
Kancerogeno je društvo Petre, da su samo pojedinačni komentari bilo bi još i podnošljivo.
Bolest je podledica ukorenjena u uzroku iste ali i medicina danas leči samo simptome a za uzrok se niko i ne interesuje. Najbitniji je profit. Zato je ceo svet postao truo a savremen čovek bez duše. Otuda i toksičnost. 👍

Last edited:
Ima lep glas ali na sceni izgleda kao automehanicar
ima te duge ruke i facijalne ekspresije, samo malo da ih prenaglasi da izgleda Kao da je namerno. Tanka je linija izmedju automehanicara i umetnika

Ja sam komentare na portalima baš baš davno prestao da čitam, na FB slabo ulazim ali Tnjiter je svakako leglo toksičnih komentara na koje naiđem protiv svoje volje, još odatle da se udaljim i vrh

ima te duge ruke i facijalne ekspresije, samo malo da ih prenaglasi da izgleda Kao da je namerno. Tanka je linija izmedju automehanicara i umetnika
Ako ima dovoljno dobru pesmu, može samo da izađe na scenu sa svojom gitarom, pod jednim jakim reflektorom.

Čisto da barem varira između gledanja u pod i u gitaru... To može da ispadne i dobro uz tužnu baladu...

I ko zna, možda se u moru šarenila i šljokica koje predviđamo ove godine, baš on izdvaji...

Bez pesama, na gluvo, ne bih ja otpisivala ni automehaničara...

Da, da ulazila je u neki rijaliti pravila haos, jako vulgarna i prije svega dobro poremećena osoba.

PS
Blondi kad shvati da Savo nije dobio poene od žirija 🤣
(Da, to je ona)

Pa nije Savo kriv ako mu je majka poremecena, to nije uopste za smeh i sprdnju.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back