Šta znam, ako je Srbistan pokapirao Konstraktu i nikad jače stao iza nje, Sara Jo se po sopstvenim rečima iznenadila nikad većom podrškom i prihvatanjem javnosti, mislim da je sve to prošle godine bio jedan veliki korak ka proširivanju i produbljivanju lokalnih kapaciteta za kapiranje nečeg drugačijeg i/ili hrabrijeg.
Istina, pre će ženski izvođač ljudima da proda (i ovde i svuda) nešto drugačije/smelije/alternativnije nego što će muški, ali što da se ne napravi i taj sledeći korak ove godine, bio to LB ili neko drugi od momaka. Ali uz kefalo, trud i malo sreće, mislim da može i neko od njih da kupi publiku pažljivo uklopljenom pesmom i nastupom, posebno sad kad nam se očigledno otvorio portal za nešto sveže i van kalupa, a očigledno i van doskorašnjeg muškog kalupa.
Naravno, ne po svaku cenu i na silu, ali ja sam nešto tu optimističan i za ove dečake, bar neko od njih će sigurno da se plasira u sam vrh na PZE ako već ne pobedi.
A ako neko od njih pobedi s nečim "drugačijim", u kom god smislu i šta god to značilo ove godine, RTS samo nek primeni prošlogodišnju formulu sveobuhvatnog PR-a, da se svima konstantno golica pažnja, malo da se vozi taj momenat fenomena, malo da se svima pojašnjava i objašnjava sve unutar i okolo celog celog entrija, sama Konstrakta da blagoslovi, i svarila bi to javnost.