Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Slažem se sa Eric Cartmanom, samo je mogao malo da ne opali ovoliko. Oduvek mi je Luke bio simpa, i muzika skroz ok, ali malo treba da se suzdržavamo komentara o nečemu što ne poznajemo. Ne menja se mišljenje preko noći, ili nekog vremena. Evrovizija, kao i sve ostalo je evoluiralo kroz godine, što može verovatno primetiti i na sopstvenom primeru, tako da komentar baš i nije bio na mestu. Opet, čekam tu pesmu da procenim, ali me strah hejta stranaca, ako dođe do njegove pobede, i ovo se prenese. Pa ima da ga lansiraju momentalno.

Najviše mi bude žao, što smo ga i mi kao fanovi toliko puta spominjali, i priželjkivali a ono pljuc pa pravo nam u usta. Ali ne na seksualan način.

Angelina je popularna, ima modernu produkciju, egzotičan izgled, jedinstvenu boju glasa, drugaciji muzicki stil koji je svez i originalan,....

ALI

Je na sceni drvo. Sto je velika steta. Ja sam za nju navijao kao ESC opciju od kad se pojavila

Pa nije to bitno Petre u celoj priči. Bitno mi je kako ću se ja osećati i neki tamo fan koji voli ESC. Ne gledam na potencijalni rezultat. Hoću da budem ponosan na svog predstavnika.

Ni Konstrakta nije neko ko je pratio pomno ESC, niti se prijavio sa ciljem da ide, ali je zajednicu ispoštovala maksimalno. Bez ružnih reči, nipodaštavanja... Već sve odgovarala odmereno, kao ljudsko biće, a ne neko "kome je to kič, šund blabla"... Iako možda (verovatno) i ima takvo mišljenje. Poštovala je fanove, poštovala je takmičenje. E to je ok.

Stav, ja sam mislio da sam bolje od toga a onda priča o nekom spotu sa modnom revijom pa se svi dive :D PLZ.

Videćemo koja će se sledeća bitka voditi, ali ovo je jako zanimljivo čitati!! Možda Tijana vs Luka Blek, pošto jednako nema veze s Tijanom kao Konstry i Angellina.

Izvini Petre, sad najozbiljnije, ovaj bi po svakom, ali BUKVALNO SVAKOM PARAMETRU, da ne nabrajam bespotrebno, Tijani mogao da bude eventulano sporedni back vokal..

Pa nije to bitno Petre u celoj priči. Bitno mi je kako ću se ja osećati i neki tamo fan koji voli ESC. Ne gledam na potencijalni rezultat. Hoću da budem ponosan na svog predstavnika.
Skroz pogrešan pristup, ali dobro, kako tebi odgovara. :D Ja više volim kad vidim da je tamo neki Estonac glasao za Srbiju.

Skroz pogrešan pristup, ali dobro, kako tebi odgovara. :D Ja više volim kad vidim da je tamo neki Estonac glasao za Srbiju.
Pa ne isključuje jedno drugo :P Ovde ne govorim o lokal patriotizmu. Nego ponosu koji ćemo poslati da svi vide i navijaju za to.
Ali ne želim da podržavam bilo koga ko će opljuvati ono što volim. Pritom potencijalno odbiti tog estonskog (možda fana) koji bi glasao. Prosto i jednostavno.

Dopada mi se onaj sa nadimkom na E, a nije Eegor, iz Pančeva, taj mi sad baš obećava, ima melanholije, ima emociju, odmah na prvu ukačim to, nešto totalno drugojačije.. Ono što je Pokahontas stavio..
Tako da za sada:
1. Tijana
2. Taj iz Pančeva
3. Ivona

Ma koga ce zanimati pa i medju ESC fanovima šta je Luka B. za neki srpski medij izjavio pre neku godinu po pitanju ESC-a? 😁😁😁
Ako lik ponudi najbolji paket, a bez sumnje biće to nešto zanimljivo pa i iznad PZE 23 proseka (smem se usuditi bar da predvidim)🫣 a uživo to vokalno i vizuelno iznese dobro, moja (nebitna) podrška će ići njemu. Ako pobedi na PZE onda tek mora da pripazi i šta priča i šta radi jer današnji ,,novinari" žude za skandalima i bombastičnim naslovima kao nikad pre.
Pokušali su i Konstraktu prošle godine sa onim Z stočićem da uvuku u intrige ali samo mudro i pametno se iznad tih gluposti izdigla i uradila odličan posao na kraju i za sebe i za Srbiju.
Čitam, previše je trenutno neke tenzije ovde na forumu bezrazložno a sve će biti jasnije vec u četvrtak kada ćemo mnogo više materjala imati za komentarisanje.

Uz to Milovan Bošković potpisuje izmedju ostalih aranžman za Luku Bleka a sigurno da nakon ICS nebi prihvatio nešto u šta ne veruje ili u nešto što nema potencijal. U vizuelni koncept nastupa na PZE će se Milovan makar sugestijom uključiti.
Audio verzija Lukine pesme će bez sumnje biti jedna od najzapaženijih i pri vrhu u pregledima a sad live i njegov vokal uživo je druga priča. Tu poput većine ovih zanimljivih ,,dečaka" , nije blistav ni najmanje. Zato će i biti na samom PZE ,,klanica" izmedju fenomenalnih muških a mladjih vokala tj. Stefana Zdravkovića i Milana Bujakovića sa jedne strane i Luke, Džipsija i drugih koji će možda imati i zanimljivije i modernije pesme, sa druge strane. Sve će biti jasno ne nakon objave pesama (tu ćemo imati naznake onog što po nama vredi) vec tek nakon live na samom PZE.

Ja nikad nisam slušao to Luke Black, ja sam mislio da je to neki bend prvo kad sam pročitao iskreno, slabo slušam naše i poznatije.. Sad sam malo protrčao kroz opus, nikako mi se ne dojmi ali nikako, ništa, ni pesme, ni tekstovi, ni interpretacije, sam izgovor teksta, boja glasa... Tako da za mene od tog izvođača ne očekujem ništa..

@Petar

Eto sad se ti kliberiš na moj post, a niko ne reaguje, znači mene možete da vređate i da mi se smejete za mišljenje gde apsolutno niti jednog forumaša ne pominjem, a onda izmišljate kako ja napadam forumaše druge zbog kao različitog mišljenja.. To je to... 😉

Last edited:
Meni je sam rezultat na ESC-u najbitniji i na osnovu toga valjda i biramo izvođača.

Ne interesuju mi nikakve Tijane Dapčević, Frajle i sl. jer nemaju ništa da ponude što može da nam donese dobar rezultat. Znamo već repertoar tih izvođača i ne mislim da će se nešto mnogo promeniti u njihovim ESC pesmama.

A najjače mi Frajle sa "Etno modernom pesmom" bukvalno mi se ustreba prevrne kad čujem to jer kad to uglavnom ispadne pakao kod naših izvođača.

Status
Not open for further replies.
Back