Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Bujakoviću je 2020. pesmu radio Egret (ako je on taj Petar Pupić), a ove godine mu radi potpuno drugi tim autora, tako da ne čudi zašto je ova pesma totalno drugačija od Niti ali i lošija

mislim da će blokovi ići po četiri pesme, tako da je Ivona treći blok, a poslednji Bujaković, Anđela, Grand Duo i ona Doris
Grand Duo smešten da ide u finale lagano. Ne bi me čudilo...

A Andjela mi miriše na to da neće dalje. Previše je pesama sličnog žanra kao taj, a ne ističe se ni po čemu u odnosu na druge. Jedino ako tokom dropa u pesmi bude neki dance break.

jao užas u prvom pf Stefan Shy verovatno ispada :( Bolje da su ga stavili u drugo a u prvo Gift lol

Bujakoviću je 2020. pesmu radio Egret (ako je on taj Petar Pupić), a ove godine mu radi potpuno drugi tim autora, tako da ne čudi zašto je ova pesma totalno drugačija od Niti ali i lošija
Egret je Petar Pupic, pisali smo o tome još po objavi pesama.
Autorski tim ako je kreativan plus recimo harizmatični a odlični vokali tipa Princ, Milan Bujaković ili Zejla pa to je onda 🔝🔝🔝

ne znam na osnovu čega to rasporede, proći će usrani grand duo u finale a ispašće nađa i stefan lol

Osećam da bi Hercenšlus mogao da bude taj šokantan finalista u 1. pf-u :LOL:

Mada oni su mi čak i bolje Frajle od ovih originalnih :LOL:

Hvala bogu što je Egret drugo pf

Ali da, bilo bi mi žao da Shy ne prođe. Ipak, mislim da iza sebe ima IDJ i da bi trebao nekako da se izmigolji.

Za Nađu ne znamo ništa trenutno, ima 17 godina i ko zna da li će se snaći na sceni. Meni lično ne paše pesma, ali gledajući reakcije izgleda da svakako ima šanse.

Status
Not open for further replies.
Back