Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ali ovi komentari koji se svode na kuknjavu i jauk. Ako ništa ne valja, ajde budi džek pa smisli neko riješenje. Ako se prijavi neko poznat idu komentari: " A joj umrla karijera, pa došli na PZE." Ako dođu nepoznati: "A joj ko su ovi."
Daj plan kako da se svidimo žiriju i da za nas ne glasa samo dijaspora, ako je to tako jednostavno!

Bukvalno imamo to što imamo i od toga moramo izabrati najbolje.
Pritom ove godine imamo bar 5 pesama koje mogu lagano u finale esc-a, i 2 koje lako mogu u top 10 ako se ne uprska nastup.

Pritom ove godine imamo bar 5 pesama koje mogu lagano u finale esc-a, i 2 koje lako mogu u top 10 ako se ne uprska nastup.
Tačno, što se tiče finala totalno sam miran ko god ode. U finalu šta bude, to zavisi od konkurencije. Skoro sam rekao da smo na slatkim mukama. 2018. i 2019. smo bili prinuđeni da biramo manje zlo, a 2022. i 2023. 5-6 ozbiljnih kandidata.

Kad je Zejna pevala Zadrugarima? Pa sve i da jeste: mislim da smo ostavili kategorisanje i vrednovanje pevaca kakvi su umetnicki i kao ljudi samo na osnovu toga u kom miljeu se krecu na maloj maturi u osnovnoj.

Bas mi imamo estradu gde bi slobodnomisleci umetnici mogli da zive kao podrumari, a budu vidjeni

Ma kakva Zayna, nemojte molim vas 😭
Ako nista bar pokazi minimum postovanja prema curi koja se ne libi da iskaze ljubav prema Esk-u i ne folira se onom zvakom za maloumne:”Pa ja sam iznad toga hjooj znate al’ reko’ aj da probam hihihi bash sam edgy posebna pahuljica. Xxx:***!1!1!1!!1!!!!”.

Napravice ona dzumbus kroz narednih 20-ak dana sa sve nastupom. Ako nista imacemo energiju i momenat najpriblizniji koji cemo mozda dobiti ikako u dogledno vreme ala Romale Romali

Poštujem ja nju, prošle godine mi je bila visoko na listi, ali ova pesma je... Ne.

Zejnina pesma se meni sviđa, ali tekst je takođe diskutabilan. Ponavljanje "rumba bum bum bum" deluje jeftino, da je možda to drugačije pa i ajde. Početak, instrumental i kraj su odlični, oseti se Dimitrov, produkcija je svakako odlična. Opet bi mi bila bolji izbor od HRC, ali zavisi ko od njih 2 ubode bolji nastup, jedino u šta ne sumnjam je da će Zejna biti odlična uživo. Svakako je ne bih poslao u ovoj konkurenciji, ali kao neka rezerva ako ostali flopnu sa nastupom je u redu.

Nema te mi je bolja od Rumbe,ali mislim da je Rumba veći potencijal za ESC.

Kristina Radenković: Dobro sam, oporavljam se – vidimo se na „Pesmi za Evroviziju“​

https://www.rts.rs/page/magazine/ci...denkovic-povreda-rucni-zglobovi-oporavak.html
Meni je citava prisutnost slike i prilike ove zene toliko autokonfliktna. Ono: vidim da je zagrebala u materiju i cak mi je simpy na trenutke jer vidi se po energiji da nije u gasu kao:”Aj samo jos ovu gazu da skinem s.. pa da maltretiram ljude u Slagalicama kao isposlanik Matice Srpske”, al’ neki intervjui u Grin Rumu prosle godine za PzE su bili.. uf.

• Like
Reactions: FFM
Status
Not open for further replies.
Back