Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.

Hmm, ni pesma Crnog Luke ti se ne dopada, ali bi za njega voleo da pobedi?
bebi-dol-dobro-razumem.gif
Tu sam rekao da čekam nastup jer mi pesma kao pesma nije ništa specijalno, ali možda u kombinaciji sa jakom vizuelnom podlogom to bude to. Pesmu sigurno ni tad neću slušati na Spotify-u jer me boli glava od nje. :D

Drago mi je što pomno pratite sve što pišem, fanovi moji!

A kakve su ovo nalepnice? Bolje da su im napravili neke stikere za Instagram, TikTok..

Pa šta sad? Zašto bi išli korak po korak kada možemo sve to odjednom..
Zato jer ako radimo sve odjednom to je preveliki zalogaj za RTS, i ovako mali napredak poput striming servisa ili aktivnih naloga na IG/Tviter je ogroman napredak za RTS.

Ne zaboravi da su do pre godinu dana imali onaj karton studio za Vesti recimo.

• Like
Reactions: FFM
Zato jer ako radimo sve odjednom to je preveliki zalogaj za RTS, i ovako mali napredak poput striming servisa ili aktivnih naloga na IG/Tviter je ogroman napredak za RTS.

Ne zaboravi da su do pre godinu dana imali onaj karton studio za Vesti recimo.
Dobro šalimo se malo, šta ste na kraj srca.

Svakako to neće raditi, pa to ne rade ni šveđani kojima je Melodi svetinja :ROFLMAO:

Ono što je goruće pitanje (po meni lol) je "giljotina" u pf 1. U konkurenciji za prolaz dalje su:
Angellina
Boris
CHEGI
Baloš
Luke Black
Mattia i Angela
Nađa
Princ
Savo Perović
Stefan Shy

Otpisao sam Adema, Empathy SP, Žmahera, Hercenšlus, Igora Stanojevića i Tiću Dapčević pošto realno imaju male do nikakve šanse (sori mrm).

Šta mislite, ko ima najveći "potencijal" da izvisi?

Ja se plašim efekta "E baš su simpatični, a i ne pevaju loše" i vidim stariju generaciju kako glasa za njih, a potencijalno i žiri.
Dosta pesama ove godine je malo edgy, a Čegi je baš safe choice.

Toga i se plašim.
CHEGI će kod publike sigurno proći, a žiri će ih vrv unakaziti (skoro sigurna 0). E sad da li je to skupa iznad crte ili ispod pitanje je.

Status
Not open for further replies.
Back