Tu sam rekao da čekam nastup jer mi pesma kao pesma nije ništa specijalno, ali možda u kombinaciji sa jakom vizuelnom podlogom to bude to. Pesmu sigurno ni tad neću slušati na Spotify-u jer me boli glava od nje.Hmm, ni pesma Crnog Luke ti se ne dopada, ali bi za njega voleo da pobedi?
![]()
Zamišljam malu decu kako kod Terazijske česme menjaju Filadendrona za Duo GrandovceIli album sa sličicama pa da ih skupljamo i lepimo![]()
Zato jer ako radimo sve odjednom to je preveliki zalogaj za RTS, i ovako mali napredak poput striming servisa ili aktivnih naloga na IG/Tviter je ogroman napredak za RTS.Pa šta sad? Zašto bi išli korak po korak kada možemo sve to odjednom..
tapkamo se i menjamo.Ili album sa sličicama pa da ih skupljamo i lepimo![]()
Dobro šalimo se malo, šta ste na kraj srca.Zato jer ako radimo sve odjednom to je preveliki zalogaj za RTS, i ovako mali napredak poput striming servisa ili aktivnih naloga na IG/Tviter je ogroman napredak za RTS.
Ne zaboravi da su do pre godinu dana imali onaj karton studio za Vesti recimo.
Ja se plašim efekta "E baš su simpatični, a i ne pevaju loše" i vidim stariju generaciju kako glasa za njih, a potencijalno i žiri.Chegi![]()
CHEGI će kod publike sigurno proći, a žiri će ih vrv unakaziti (skoro sigurna 0). E sad da li je to skupa iznad crte ili ispod pitanje je.Ja se plašim efekta "E baš su simpatični, a i ne pevaju loše" i vidim stariju generaciju kako glasa za njih, a potencijalno i žiri.
Dosta pesama ove godine je malo edgy, a Čegi je baš safe choice.
Toga i se plašim.