Tako nekima i Lukina pesma zvuči preiritantno.
Hoćeš reći istima.
U fazonu, neću Zejnu nikako, neću Luku nikako ali Baloša hoću!

E pa neću ni ja Filipa Baloša nikako jer čak i na stranu ovde više puta potenciranu patetiku u fazonu:,, Jadan ja, sve sam sám u svojoj sobi (ormaru) bez ičije pomoći napravio, podržite me"

, njegova pesma i njegov njanjavi i beskonačno iritantan fem glasić mi je neslušljiv i užasnoooo iritantan.
Srećom, ovu ,,brzalicu" nema teorije da otpeva uživo ni vrhunski i mnogo iskusniji performer i vokal te da isprati pokretom sve to istovremeno i da zvuči top, pa se i ne zanosim da lik ima ikakve šanse da ode u Liverpul. Minimalne da, ima svako pa i on, velike, baš ako performansom doslovno pokida i zaseni sve ostale.
Sam sebi uvalio kosku očigledno jako neiskusno, zaboravljajući da na sceni ovo ipak mora uživo da peva.

Izbegavam o Filipu Balošu ovde namerno pošto znam da je mnogima prvi favorit što respektujem ali kad njegovi fanovi krenu o drugima da kmeče (kme, kme) e onda čisto da podsetim da ima i onih kojima Filip Baloš nije ni u top 5-10 favorita na PZE a i you tube pregledi to jasno pokazuju da mu se pesma nije izdvojila ali uopšte. Ne kupuje pregleda ali nema ni pesmetinu kako to mnogi ovde žele da predstave zbog ličnog doživljaja iste.
Luka, ako bude u fazonu da prati tekst pesme kako je najavio i bude u fazonu ,,uspavana lepotica "

na sceni bez nekih wow efekata ili maestralnog kadriranja, takodje će izvisiti debelo. Na stranu što mi je 1. favorit i što bih voleo da pobedi ali videli smo da i najbolja pesma bez nastupa (Nevera ,,lei, lei), ostaje doma.

Zejna će kao i Princ vrebati svoju šansu, Savo je tu sa njima, možda čak i ispred njih a dečko je jako mudro izabrao pesmu koju apsolutno može da isprati na sceni uživo bez obzira što i u toj pesmi lično ono narikanje ne podnosim ali ono baš nikako.
Savo ima baš zanimljivih orijentalnih elemenata u aranžmanu tako da Zejna i Savo, ovako na slepo biće takmičari za Liverpul, prostora za flop u nastupu nemaju puno a pesme su dovoljno zanimljive i masi prihvatljive.
Princa ove godine nikako ne želim zbog pesme iz 2005. ali ga se iskrenoooo plašim. Angelinu koja je baš meh ove godine, ne nikako, ovo tek ne drži pažnju ali bukvalno ničim.
Možda i neko poput italijana još nastupom oduševi. Videcemo, biće iznenadjenja.
Voleo bih da Egret i Ivona zablistaju jer mi se njihove pesme baš mnogo svidjaju.

P.S. ,,Kuvane noge" će se usr*ati na sceni gore nego HD i uz njihovu NEharizmu, ne vidim ih nikako kao opciju za Liverpul a posebno ne kod žirija.