Stefan28
Ekspert
Što strancima u stvari može da bude vrlo interesantno. Vole oni tako malo čudne likove.Ma taj latentni autizam je samo uloga.
Što strancima u stvari može da bude vrlo interesantno. Vole oni tako malo čudne likove.Ma taj latentni autizam je samo uloga.
To sam i ja pomislio u nekoliko momenata... Ali opet mi neki nesklad sa pompeznim najavama, nešto mi ne uliva poverenje..Ma taj latentni autizam je samo uloga.
Slažem se, ali sam se osvrnuo upravo na ovo zadnje kako mi to deluje za sada, ja volim to unapred da procenim, može i da se pogreši svakako..Konstrakta je isto posle pobede na PZE delovala u nekim nastupima i inertvjuima poprilicno zbunjeno i u najmanju ruku uplaseno. Medjutim prilagodila se vrlo brzo. Luke ne nastupa po splavovima ili klubovima svake nedelje, nema hitove iza sebe pa da radi rutinski intervjue i da bude pun sebe. Ovo mu je kljucan momenat u karijeri i treba sacekati nastup da vidimo kuda to ide.
Ne diraj dizajnera, ima bolju poentu od autora pesme...Uh, dizajner potpuno omašio poentu pesme i stavio dedu...
Ne znam, meni je Demons jednako dobra kao Samo mi se spava, mozda je cak prijatnija za usi od ove hard elektronike. Da je RTS bio tada hrabar i podrzao Luku do kraja, Srbija bi dozivela renesansu na Evroviziji, ovako smo se vukli sa etno-pop baladama sve do 2020.A to da se pogubi na sceni uvek postoji kao opcija zato je i dobro imati festival jer on zamalo nije interno otisao pre 7 godina.
A nece se bas svi pogubiti na sceni.
latentni autizam
RTS te godine čitao forum i videli da ga pljuju svi na istom.Ne znam, meni je Demons jednako dobra kao Samo mi se spava, mozda je cak prijatnija za usi od ove hard elektronike. Da je RTS bio tada hrabar i podrzao Luku do kraja, Srbija bi dozivela renesansu na Evroviziji, ovako smo se vukli sa etno-pop baladama sve do 2020.
Po meni mi grešimo što opet i u "Renesansi" sada tražimo wow, pompezno, a možda je dobra RnB numera, dobar rock sasvim dovoljan.. A možda i nije...Ne znam, meni je Demons jednako dobra kao Samo mi se spava, mozda je cak prijatnija za usi od ove hard elektronike. Da je RTS bio tada hrabar i podrzao Luku do kraja, Srbija bi dozivela renesansu na Evroviziji, ovako smo se vukli sa etno-pop baladama sve do 2020.