Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kad smo kod Sanje, zauvek će mi bit hit onaj nastup u polufinalu gde je režija bila nešto usporena, nekako su ispromašivali svaki kadar maltene, još ona nije mogla da ubode famozni visoki ton, znači kroz iglene uši u finale.

Realno Sanja, Bojana Stamenov, TIjana, pa i Jelena Tomašević, koje su nerealni vokalni kapaciteti su išli sa pesmama koje su znatno ispod njihovih mogućnosti. Ne kažem da nisu dobre, naprotiv, ali jače pesme bi ih vinule u sam vrh, potpuno sam uveren.

Slobodno me demantujte sa Sanjom Vučić po pitanju najbolje pesme u karijeri, samo da se razumemo ne mislim na "Hurricane" eru. Dakle, od kad je solo. "Omađijan"? Fuj.

Pa i meni je Shelter njena najbolja pesma, samo mi deluje kao jako nepopularno mišljenje ahahaha

Slobodno me demantujte sa Sanjom Vučić po pitanju najbolje pesme u karijeri, samo da se razumemo ne mislim na "Hurricane" eru. Dakle, od kad je solo. "Omađijan"? Fuj.
Niko neće da te demantuje jer je pitanje ukusa.
Shelter je bolja od većine Sanjinih pesama posle toga, ali ne i od svih. Gomila pesama su đubre, ali npr. Đerdan i Hanuma su super pesme koje su u drugačijem stilu, pa svako onda bira šta voli.

Meni se cini da Sanja nije fan pesama poput Shelter odnosno Iza osmeha.

Sigurno bi. Ali mislim da bi i Oro mnogo bolje prošao u drugačijim okolnostima.
Slažem se. Pogotovo sa boljim nastupom. Jelena i grafika su bili sjajni, ali ona koreografija... Pardon, umetnički performans i pričanje priče :rolleyes:

Ma dobra je bila Jeca ali to su bili dani kad su nas optuzivali da svake godine saljemo istu pesmu i da smo suicidalni.

Kon je bio joke entry, i bio je zanimljiv. Moje 3 su imale lošu pjesmu bile loše obučene, ali su otpjevale dobro. Tijana imala sjajnu pjesmu i svojim izvođenjem je uradila sve da ne uđe u finale.
Pogledaj samo njen nastup na ESC-u. Grafika nikad gora, bedno, neubedljivo pa mozda i najgora od svih naših predstavnika, kadriranje i koreografija isto jedni od najgorih takodje možda i najgori za moj ukus.
Zar je ona sve to odlučila sama ili tim iza nje na čelu sa RTS-om? Pa nije ona samo kriva. Paket je loš!
Njen greh je što je tu pesmu prihvatila jer njoj ne leži a i pesma nema neki takmičarski potencijal pa i bolji da su je otpevali. Njoj zameram što se umotala u onu providnu zavesu ali i za to se pitao kreator ne samo ona. Otpevala sasvim korektno.

Nije kriva ni Bojana Stamenov što je sve bilo loše i oko nje pa je to nije spriječilo da izgori na sceni. Sve prepreke su im bile iste, servirane od RTS-a. Samo što je Bojana bila zmaj, a Tijana kuvani papak.

I dok se ovde vodi rasprava o protraćenim šansama, na RTS1 ide repriza "Na večeri kod" i Mladen Lukić kaže domaćina,za svog kuma da samo čeka da ga odvede neki engleski producent.
Pa stvarno, kad je kogao kum Mladen 3 puta na Evroviziju, a Dule ni jednom, kud ćeš protraćeniju šansu.
14464-dusan-svilar-evropesma.jpg

Ne mogu reći da je Bojana imala naročito dobru pesmu ali je imala onaj deo gde možeš stvarno da izgrmiš i podigneš arenu na noge, što je ona i uradila. Tijana stvarno nije imala sa čim da radi.

Status
Not open for further replies.
Back