Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Mozete da me pljujete koliko hocete ali Sanja Vučić je baš to što neko reče, krenula za komercijalom i lovom a ne za kvalitetom.
Sanju miljama više volim od Tijane B. ali Tijanin put i razvoj kojim je krenula i održava ga kvalitetom godinama je meni miljama draži nego sanjina komercijala, počevši od HCN do djerdana i romskih svadbi.
Isplativije, da sigurno, a da li je bolje za jednu takvu vrhunsku pevačicu, takodje možda. Za mene ona je porazila sebe samu i ni najmanje mi se ne svidja njeno kretanje nakon ESC-a.

Evo gledam i ja Duleta Svilara na RTS, kaže "rešio sam da idem svojim putem, da očuvam kvalitet" itd... Malo mi zvuči kao da kuka nad svojom sudbinom što nije ostvario makar solidnu solo karijeru. To što okolnosti na našoj sceni jesu nepovoljne po izvođače poput njega ne znači da nije mogao više da se potrudi oko pesama pa da stvori makar minimalnu fan bazu i napravi nešto poput Tiće.

Mozete da me pljujete koliko hocete ali Sanja Vučić je baš to što neko reče, krenula za komercijalom i lovom a ne za kvalitetom.
Sanju miljama više volim od Tijane B. ali Tijanin put i razvoj kojim je krenula i održava ga kvalitetom godinama je meni miljama draži nego sanjina komercijala, počevši od HCN do djerdana i romskih svadbi.
Isplativije, da sigurno, a da li je bolje za jednu takvu vrhunsku pevačicu, takodje možda. Za mene ona je porazila sebe samu i ni najmanje mi se ne svidja njeno kretanje nakon ESC-a.
Hvala Bogu, nisam jedini ovde.

Pa shvatio čovek da ne ide... Nadam se da je našao neke ultra talentovane i originalne plesače jer mu je pesma baš zahtevna.

deluje kao da je bukvalno još jedna osoba sa njim i to možda, još ne zna.

bitno mu da nastup bude lep na oko i da bude dobra režija jer studira na akademiji likovnih umetnosti.

iskren da budem nivo mojih očekivanja od svih je dosta nizak, mada mi je tako bilo i pred objavu pesama pa je ispalo dobro, ali za mnoge takmičare je ovo njihov "moj prvi aplauz". Nikada nisu stali pred kamere, nikada nisu bili u studiju, nikada nisu pevali sa monitorningom,...

Evo gledam i ja Duleta Svilara na RTS, kaže "rešio sam da idem svojim putem, da očuvam kvalitet" itd... Malo mi zvuči kao da kuka nad svojom sudbinom što nije ostvario makar solidnu solo karijeru. To što okolnosti na našoj sceni jesu nepovoljne po izvođače poput njega ne znači da nije mogao više da se potrudi oko pesama pa da stvori makar minimalnu fan bazu i napravi nešto poput Tiće.

Nije se nametnuo nekako.

iskren da budem nivo mojih očekivanja od svih je dosta nizak, mada mi je tako bilo i pred objavu pesama pa je ispalo dobro, ali za mnoge takmičare je ovo njihov "moj prvi aplauz". Nikada nisu stali pred kamere, nikada nisu bili u studiju, nikada nisu pevali sa monitorningom,...
Sad ce se desiti da se ova postava vrti svake godine kao i na svim nacionalnim izborima pa ce se uvezbati. Dobili smo novu Ivanu Jordan, Negativ, Aleksu Jelica, Maju Nikolic. Ocekujem Naivu sledece godine, a jedva cekam da vidim i sta su nam Boris i Ivona spremili za sledecu godinu. Filip je isto potvrdio da se vraca.

Jedan od Španaca koji radi za Wiwi objavio Spotify listu sa najboljim pjesmama ove sezone, u prve 4 Zumi zimi zami, a još su tu i NPDS, Rumba, Presidente.

Sí, sí 👌😎

Od svih izvođača Baloša najlakše mogu da zamislim kako opsesivno čita sve komentare, verovatno i ovaj forum, makar se tako ponaša na Tviteru, bukvalno na sve živo odgovara. Ja ga razumem jer je ovo za njega nešto najvažnije do sada. To znači da se načitao gomile komentara gde se smatra kako je greška što nastupa sam na sceni i popustio je pod pritiskom i odlučio da promeni koncept. Ako nešto ne bude valjalo biće klasičan primer onog čuvenog "pokušao je da svima udovolji" a tada obično ne udovoljite nikome na kraju.

Status
Not open for further replies.
Back