Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zar diskusija nije bila o tome koliko grupa ljudi treba da dobije izvođač da bi pobedio?
I da li je moguće pobediti samo sa neke 2 od 4 grupe?

Nema direktne veze sa Konstraktom, meni je samo primer da za pobedu kada je velika gledanost treba neki širi konsenzus...

Ne znam kako se desilo da imamo ovoliko raznoliko NF, možda jer se nešto sprema ove godine.

Zato što mi nekada deluješ tako autoritativno i strogo a opet umeš i da se našališ😂 Pa nisam mogao da steknem bilo kakav zaključak. Možda samo zato što si admin. Radoznalost čisto, ništa drugo

Pa niko nije ni rekao da ove godine imamo Konstraktu, priča je bila o tome koje grupacije publike potencijalni pobednik treba da pridobije.
Zato sam i potegla priču.
Ovaj forum je uticajan i u ovoj fazi 5 dana pred početak takmičenja, oko nastupa ne možemo mnogo da im pomognemo.

Možemo našim favoritima da skrenemo pažnju gde još mogu da nadju glasače, da na neke obrate pažnju, tako što će biti na gledljivijem mediju ili možda u poslednjem trenutku promeniti nešto u načinu prezentacije, tipa reći nešto o porodici ili školovanju. Drugačije se gleda kad se kaže da je porodičan čovek ( Z ovo što Eegor radi potenciranjem na 3 dece, pa i Zejna sa ćerkom Kjarom), dobro dete sa uspehom u školi Nadja, uspešan student Beloš, medjunarodne diplome, Berkli Egret, Adem, muzički obrazovan, gradi karijeru u svetu Luka, ali poštuje svog tatu i često ga citira (Luka),

Mogu se potruditi ovi dečaci oko tinejdž grupa, tako što će se više pojavljivati na TikToku-ispričati neku dogodovštinu i pozvati da glasaju.

Mogu organizovati neki live strim mini koncert i otpevati nešto drugačije od žanra pesme sa kojom nastupaju to za ove iz 3.grupe ( recimo Princ od Rolling stounsa ili Boris Suboić od Bruna Marsa, Baloš od Wikenda, Luka koji preferira engleski da otpeva pesmu neke domaće grupe , recimo Artan Lili).

da devojke odseku pramen kose i pošalju u pariz ovoj organizaciji koja podžava Iranke. Kad je mogla Angelina Jolie da seckanje kose i stavljanje u adresiranu kovertu, može recimo i naša Angelina ili Nadja. drštvena angažovanost je veoma na ceni kod 3.grupe modernih.

Pa čak, i za nas ovde, mogao bi da u nekom intervjuu neko spomene da čita forum i u svoj tvit stavi neki skrinovani post o njemu.
Hrvatski forumaši su na Dori, neplanirano glasali za Meri Androković, nakon što ih je javno pozdravila i dala intervju jednom njihovom forumašu koji je čekao takmičare ispred hale.

I kao što kaže moja omiljena grupa i pesma za koju mislim da bi super prošla na Evroviziji-Jedan poziv menja sve.

Status
Not open for further replies.
Back