Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
A kad beše ona rekapitulacija sa generalne probe? Jel isti dan kad i polufinale ili dan pre?

Eegor je rekao da je njegov nastup pun simbola i da planira da istestira publiku, kao da vidi da li imamo kapacitet da razumemo o čemu peva.

Znači ako ispadne ili prođe katastrofa može samo da kaže da nismo razumeli. 🥰

Što se tiče Borisa Subotića, meni je njegova ovogodišnja pjesma nešto bolja od one prošlogodišnje baladetine ali opet je totalno ''antievrovizijska'' i više je ovako za sopstvenu promociju nego što je takmičarskog karaktera, ne bi me čudilo da opet ispuši u polufinalu jer je ponovo u jakoj konkurenciji ali mi ne bi bilo drago zbog njega samog pošto bi se sigurno baš razočarao, u svakom slučaju je konkurentniju stvar dao onoj Hani za Doru nego što je ''Nedostupan''.
Chegi je ove godine baš podbacio, lani su imali najveseliju pjesmu i ozbiljno razmrdali publiku a ovo mi je nekako ''meh'' i previše lokalno zvuče, nisu no name i mislim da će se provući u finale.
Milan Bujaković - još jedno razočarenje a možda i najveće, pjesma kao da je bukvalno rađena za odjavnu/uvodnu špicu neke od Pavićevih serija iz '90-tih pa ju je sada odlučio izvaditi iz fioke, očekivao sam nešto originalno poput ''Niti'' i ne znam šta mu se desilo s mozgom pa da se odluči za ovo, najvjerovatnije ispada... :censored:
Gift mi je i prošle godine bio bljak ali svakako mi je ''Haos'' bila pamtljivija i simpatičnija na neki uvrnut način nego ''Liberta'' koja zvuči užasno bajato, k'o da su je trebali izvesti na Zaječarskoj Gitarijadi 2007-e ali su ih zamijenili za drugi bend, mislim da su i oni out.

Eegor je rekao da je njegov nastup pun simbola i da planira da istestira publiku, kao da vidi da li imamo kapacitet da razumemo o čemu peva.

Znači ako ispadne ili prođe katastrofa može samo da kaže da nismo razumeli. 🥰
Hvala, ali ne zelim da me Eegor svojim simbolima testira 😍

Uporedila sam finaliste sa forumskog glasanja od sinoć i onu @pokahontasovu listu, nastalu kombinacijom gledanosti na you tube, discorda i ocjena Eurovision Works. 14 imena se pojavlju ju na obe liste. Kod forumasa nema Borisa i Nadie, na @pokahontasovoj nema Egreta i Stefana Shy.
Obe liste smatram da pripadaju onoj mojoj 1.grupi Fanova Eurosonga.

I zapravo, glavi faktor koji je napravio razliku, pa sam identifikovala 4 grupe glasaca, nije sta se bira i zbog cega jer tu ima mnogo preplitanja. Glavna razlika je sta je kriterij uporedjivanja pa nesto proglasimo vrednim naseg glasa.
Tako:
1.Fanovi Eurosonga uporedjuju sa pesmama sa Eurosonga (lici na Fuego, kopira Maneskin, podseca na Lenu...). Ipak prednost se daje brzim pesmama.
2.Prosecni TV gledala uporedjuje sa uspesnim predstavnicima nase zemlje ( sa Željkom, Marijom, Jelenom). Prednost daju baladama.
3. Moderna Srbija porede sa svetskom muzickom , pre svega rok scenom, ali može i Billie Eillish, ako nema kopije Peppersa.
4.Tinejdz i klincigrupa ne poredi pesme nego gleda ko trenutno liči na tinejdz zvezde. Bitnije je da lici na Selenu Gomez ili Oliviu, pa neka peva sta hoće.

E, sad jeste li razmisljali kako bi izgledala lista 16 finalista Prosecnog TV gledaoca u Srbiji.
Svoju javljam veceras jer cu probati da testiram preferencije gostiju, bracnog para 50+ i rodjake od 37godina.

Meni su Italijani mega simpaticni, nadam se samo da nece sklepati nastup, level razocarenja bio bi isti kao sa neverom na Dori

Zamislite da ima na PZE da se glasa kao na MF app, po uzrastima grupe podeljene.. Da li bi bilo dobro?

Status
Not open for further replies.
Back