Jedan od reality all star momenata u Srba je kada su Maji Nikolić odsekli štiklice na Farmi.Igor Stanojević mu prerezao štiklu
I evo ga, stigao je i MA NEKA POBEDI KO GOD post.Ma nek odluci Klopka i rešeno... Aaajde bre vise dal ce da ima štikle, pcelicu, krokodila, LED kotlić ili mesec... Dooookle
Ko bi rekao pre nastupa da ce Konstri da pokida, tako da sacekaj mozda ces sledece godine pisati i za ovaj “ e to su bilo PZEovi”To su bili PZEovi![]()
Bukvalno ko bi rekao da će Konstrakta prošle godine da pobedi ljuuudiiiiii
Nemojte sad će da nam s javljaju forumaši sa dokazima od kad su je oni još hajpovali ihahaj i koliko su joj bodova dali na forumskom glasanju
7 na forumskom glasanju pre nastupa i 12 na OGAE posle nastupa.Nemojte sad će da nam s javljaju forumaši sa dokazima i tvrdnjama od kad su je oni još hajpovali ihahaj i koliko su joj bodova dali na forumskom glasanju
Uf let’s not go there… Kao neko ko je već outovan, nosenjem štikli može da radi na denormalizaciji toksicnog maskuliniteta, normalizaciji da ako si muško pa i gej, ne moraš da nosiš air max…Meni je bukvalno uvredljivo za gej zajednicu da se neko naziva favoritom jer je obuo štikle. U 2023. godini. Znači nije dovoljno umetnički spreman pa ide na tu kartu. Aj sad da se ne upuštam dalje u tu temu, stvarno se izvinjavam što sam malo zamračio inače znate da se ovde nikada nisam svađao i vrlo sam konstruktivan, cenim svačije mišljenje. Prestajem, obećavam.
Dobro je, uplaših se da je slučajno postojalo nešto u istoriji srpskih nacionalnih izbora da nam ti nisi otkrio i gotivio pre svih7 na forumskom glasanju pre nastupa i 12 na OGAE posle nastupa.![]()
We don't regret stanning EgretVolim kako se već sada rotiraju favoriti i kako se neke pesme hajpuju / odhajpuju samo u zavisnosti od par komentara koji pritom mogu samo da budu lični dojam osobe koja gleda.
Ista priča kao pred izlazak pesama, strpite se.
Dve sestrice flopare.Eno Baloš i Janx imaju live na instagramu