KONSTRUKTOR
Ekspert
Ako se ne varam obe pesme sa kojim je Rumunija ispala su prosle po ziriju
Ako se ne varam obe pesme sa kojim je Rumunija ispala su prosle po ziriju
I kamen bi zaplakaoEvoo jee,ovu pesmu su pokrali ovi iz wiwiblogs,ne znam kome u Rumuniji idiotu je palo na pamet da oni budu u njihovom ziriju mislim da ranije nisu nikada imali takav ziri,secam se kao juce da je bilo kako su svi ovu pesmu voleli i rekli da ce to biti najbolji plasman Rumunije ikada,bili su Rumuni jako dobro kotirani na kladionici,jer se ocekivalo da ova devojčica ode lagano,publika je obozavala kao kod nas OT BEND,medjutim taj žiri,to nikada neću ni ja a ni Rumuni tu kradju zaboraviti,gore nego ovo za Poljsku sada,cak i za nasu beovziju 2009.godine.
Gledam sada i sistem glasanja,Rumuni su prešli igricu,te godine imali 8 članova žirija,samo je wiwijevci bojkotovali,ironija da bude veca svaki clan zirija vredeo je od 1 do 12 poena i to je ok,medjutim kad su citali glasove publike i glasovi publike su vredeli od 1 do 12 poena,a ne proporcionalno žiriju koji glup sistem i nameštaljka. Deban i William su tada bas glasali sujetno dali po 4 poena ovoj curi,a ova "pobednica" dobila te godine svega 300 SMS poruka od rumunske publike i samo 3 poena,a ova mala dobila 12 poena,dakle slicno kao slučaj Marko Kon i Ot bend,samo još užasnija varijanta i kradja. Bukvalno wiwijevci su kostali te godine Rumuniju ulaska u finale i sigurno top 10 makar plasmana,umesto toga u polufinalu ispali. Ali Rumuni su sami krivi,sto su ih pozvali u žiri da glume strucnjake,mada i nas je Zeljko Joksimovic ukanalio jer je svog kuma Marka Kona izabrao 2009.godine,horor film kako jedan covek moze sve odluciti posebno u Rumuniji je bilo presudno..I kamen bi zaplakao
Da,daa čoveče sada me podseti,na to sam skroz zaboravio,paa..Ala si se zalaufao Konstruktore sunce ti....gde cemo da zavrsimo sa Anastaciom Prikhodko koja je 2009. usred Moskve pevala za Rusiju, na ukrajinskom jeziku...
![]()
Inače bez šale,ta pesma mi je bila stvarno dobra i zaslužila je dosta bolji plasman te godine bez šale..Ala si se zalaufao Konstruktore sunce ti....gde cemo da zavrsimo sa Anastaciom Prikhodko koja je 2009. usred Moskve pevala za Rusiju, na ukrajinskom jeziku...
![]()
Nešto mi govori da će biti Tržanka u žiriju...
Sanja Ilić i Miša,užas....Od 2018. u finalu nikad nije bio 2 puta član žirija.
Inače prvi članovi žiriji na Beovizijama 2018 i 2019 su nas u međuvremenu napustili.![]()
I Miša Aleksić iz benda Riblja čorba.Vojkan Borisavljević.
Da.Hoće li predstaviti novu pesmu?
Da! Novi album 'Karma' sutra u 17.00hHoće li predstaviti novu pesmu?
Fenomenalno!Da! Novi album 'Karma' sutra u 17.00h
ne.@omikron
A ideja internacionalnog žirija umesto domaćeg, da li ti to potencijalno deluje dobro?
Možda nije loše da se time malo ispita šta bi moglo a prođe na esc kod žirija, ali ja osobno ne bih bio za to..