Predlozi i utisci o forumu

Mislim da je ovo nov forum i da bi trebalo da imate neki NOVI početak.
možda bi se neko novi i priključio ali ne zna šta je bilo pre a niti zna pravila ili bilo šta.

Ne znam u čemu je problem da se krene od 0. Mi koji smo i na onom forumu došli kasnije, nismo mogli da šaljemo neke starije pesme koje smo želeli a koje su već učestvovale... Vi koji želite da se samo nastavi nećete biti uskraćeni ni u čemu, dok mi sa druge strane hoćemo. FSC nije mesto gde mogu da se šalju samo nove pesme, već pesme koje su pomalo zaboravljene ili nisu dovoljno zapažene, itd... Uostalom, šta nam je ostalo od starih izdanja? Ništa, samo ta tabela sa pesmama i plasmanima... I kad smo već kod toga, ja sam u to vreme počeo da pravim tabelu za svoje pesme koje sam slao, u međuvremenu forum je nestao i sada mi je ta tabela jednim delom prazna... Ne znam da li više išta da pišem na ovu temu, da me neko ne shvati pogrešno i ne pomisli da sam zapeo za ovo iz ne znam kojeg razloga...

Ma treba se nastavit gdje smo stali, ne da mi se opet slušat hitove od Bejonsare, Lady Gagetine i sličnih koje smo slušali već bezbroj puta, od same pomisli me jeza hvata.

OK je i lično shvatam i jednu i drugu stranu, ali nekako mislim da nema potrebe da se kreće od nule. Jer, sama muzička scena svakako nije prestala da objavljuje novu muziku, i ne biste ostali uskraćeni za nove ideje.

Moguce je da ubacimo anketu sto se tice ovih pitanja pa da ljudi sami izaberu. Svakako, videcemo i dogovoricemo se.

Ima jos nekih stvari koje su sad prioritet a onda ce doci i FSC na red.

Mislim da je ovo nov forum i da bi trebalo da imate neki NOVI početak.
možda bi se neko novi i priključio ali ne zna šta je bilo pre a niti zna pravila ili bilo šta.
Ovo mi je promaklo. Pravila će svakako postojati u sličnom formatu (ili, što da ne i da se doda ponešto novo) u posebnoj temi gde bi se vremenom nastaviti sa daljom diskusijom. A sad za spisak pesama, pretpostavljam da bi se već rešilo nekako šta i kako. :)

Ja sam na FSC-u učestvovao par puta samo... Na onom alternativnom forumu je bilo želje da se nastavi tamo gde se stalo kad je forum pao, ali se nikad ništa nije realizovalo, mada to ni ne bi bilo fer prema mnogima koji tamo nisu bili prisutni. Ja sam bio napravio topove za 10 prvih FSC-a, simbolično jer je valjda 10 godina prošlo od kad je FSC bio pokrenut. Evo te plejliste:

I one rekapitulacije koje sam pravio za nekoliko izdanja, i dalje su na YT...

Video sam da postoji opcija za " Signature", međutim ne vidim da je to iko postavio, verovatno se forum ufurava u punu funkciju .

Ima nas šestoro sa potpisom, za sada.

I ja sam pokušao staviti potpis i ne vidi se, niti vidim tudje potpise, ni na telefonu, ni na kompu.

Potrebno je da u svom profilu štiklirate ovu opciju kao na slici (Preferences ->Show people's signatures with their messages).

BWjg219.jpg

To je to, sad se vidi, mada me čudi da ta opcija nije uključena po deafultu.

Programeri softvera su ostavili tako da korisnik sam odabere u profilu. Mogu u bazi da promenim svim trenutnim korisnicima da im bude vidljivo, ali neka za sada ovako kako je.

Ne znam u čemu je problem da se krene od 0. Mi koji smo i na onom forumu došli kasnije, nismo mogli da šaljemo neke starije pesme koje smo želeli a koje su već učestvovale... Vi koji želite da se samo nastavi nećete biti uskraćeni ni u čemu, dok mi sa druge strane hoćemo. FSC nije mesto gde mogu da se šalju samo nove pesme, već pesme koje su pomalo zaboravljene ili nisu dovoljno zapažene, itd... Uostalom, šta nam je ostalo od starih izdanja? Ništa, samo ta tabela sa pesmama i plasmanima... I kad smo već kod toga, ja sam u to vreme počeo da pravim tabelu za svoje pesme koje sam slao, u međuvremenu forum je nestao i sada mi je ta tabela jednim delom prazna... Ne znam da li više išta da pišem na ovu temu, da me neko ne shvati pogrešno i ne pomisli da sam zapeo za ovo iz ne znam kojeg razloga...
E upravo ovo.. Svako ce imati svu slobodu, naravno u skladu sa temama.. 😃☺️

I ja sam za to da se ispoštuje kontinuitet FSC-a. Nisam duugoooo učestvovao i pitanje da li ću biti redovan na novom, ali mi jedino to ima smisla.

Back