Predlozi i utisci o forumu

Meni su te suplje glavuce kao i svaki drugi emoji za reagovanje, samo neki ne razumeju poentu toga pa lupaju gde stignu, ali to je vec njihov problem, ne moj 🤪
Uglavnom, Micky objasnio suštinu

Ajde likvidirajte lobanju!

95826614_1_x.jpg

Pa i meni je bilo wtf, to što vama nije ne znači da je moja percepcija bila ista kao vaša. A i to što sam skupio na davanju je pola bilo dok sam se sa Bebijem bombardovao.
Kakve veze ima da li me se ne tiče Dodo, pa i ja sam dobijao od ljudi koji nisu ni učestvovali u konverzacijama. Maaa ajde kakve lobanje, izgubile su na značaju nakon masovki.
nećemo, ovo je preterano za naseg Androgu.. :(

Šta kažu novi forumaši koji nisu iskusili Srboviziju, da li im se koncept čini primamljivim?

Narodno poselo bi moglo biti sa kućama i zgradama. Nasumično izdelimo i uselimo stanare, i oni kolektivno ocene pesme drugih kuća. Moja kuća - tvoja pesma. :LOL: Onda ide superfinale i konačna borba za pobednika posela.

Šta kažu novi forumaši koji nisu iskusili Srboviziju, da li im se koncept čini primamljivim?
FSC Gde staje voz za Jugoslaviju (2).png

ZADACI:

1. Srbija (sa autonomnim pokrajinama)
2. Hrvatska + Slovenija (EUslavija)
3. BiH + CG + S. Makedonija (wannabe EUslavija)

U odnosu na zadatak koji dobije, svaki forumaš se veže za jedan od "regionalnih centara" svog zadatka

1. Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Priština
2. Zagreb, Split, Ljubljana, Rijeka, Osijek
3. Sarajevo, Banja Luka, Podgorica, Skopje, Boka kotorska

Last edited:
Aj ako imate eksel sa spiskom pesama sa Srbovizije, okačite da nas malo drmne nostalgija ako ništa drugo, da se prisetimo šta smo sve slali tamo.

View attachment 8797

ZADACI:

1. Srbija (sa autonomnim pokrajinama)
2. Hrvatska + Slovenija (EUslavija)
3. BiH + CG + S. Makedonija (wannabe EUslavija)

U odnosu na zadatak koji dobije, svaki forumaš se veže za jedan od "regionalnih centara" svog zadatka

1. Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Priština
2. Zagreb, Split, Ljubljana, Rijeka, Osijek
3. Sarajevo, Banja Luka, Podgorica, Skopje, Boka kotorska
-ima polufinala, iz svakog zadatka podjednak broj polufinalista u dva polufinala

-ne možeš da glasaš za pesmu iz svog zadatka, nego samo tuđih u polufinalu

-u finalu se sve glasa normalno

-ima polufinala, iz svakog zadatka podjednak broj polufinalista u dva polufinala

-ne možeš da glasaš za pesmu iz svog zadatka, nego samo tuđih u polufinalu

-u finalu se sve glasa normalno

Nije loša ideja, samo bi trebalo više gradova da se ponudi, samim tim mislim da bi otpao taj deo sa TV centrima. :D

Back