Sve je to lepo, ali ti neki drugi forumi imaju na hiljade aktivnih clanova, a moderatori i admini su nevidljivi i tu su iskljucivo da rade svoj posao. Ovde je situacija drugacija, jedva da nas ima sto aktivnih, vecina su tu godinama, a godisnje uglavnom dobijemo par novih clanova za vreme PZE koji ostanu aktivni i kasnije. Takodje, admini i moderatori su deo foruma i svakodnevno diskutuju, druze se i ucestvuju u aktivnostima foruma. S obzirom na staz, konekcije forumasa i atmosferu foruma, ima smisla da su forumasi malo slobodniji sto se tice komunikacije i postovanja pravila, a ima smisla i ocekivati komunikaciju sa urednicima ako dodje do krsenja istih, pre izricanja bilo kakve kazne.
Iako potpuno razumem odluku urednistva, cesto sam se bockao sa Petrom, a Omikron je postao prenaporan sa mracenjem oko PZE, cinjenica je da su oni ostavili veliki trag na forumsku zajednicu, i zao mi je sto ih vise nece biti. A i pitam se da li se ovo uz bolju komunikaciju sa obe strane moglo izbeci. Mada idemo dalje, jer kako kazu, kad je je forum preziveo odlazak Josipe, prezivece sve (ovo nije izazov).
Iako potpuno razumem odluku urednistva, cesto sam se bockao sa Petrom, a Omikron je postao prenaporan sa mracenjem oko PZE, cinjenica je da su oni ostavili veliki trag na forumsku zajednicu, i zao mi je sto ih vise nece biti. A i pitam se da li se ovo uz bolju komunikaciju sa obe strane moglo izbeci. Mada idemo dalje, jer kako kazu, kad je je forum preziveo odlazak Josipe, prezivece sve (ovo nije izazov).