Serije

Procurela je i druga epizoda House of the dragon. Kad pogledam, pisem utiske.

Gdje?

Inace nikad nisam bio fan GoT-a i nisam razmuio toliki hajp oko njega. Sve dok naravno nisam pogledao HoD, tocnije prvu epizodu koja me tlk omamila da sam evo na drugoj sezoni GoT-a 😅

Na torentu izadje obicno dan ranije. Skinuta je epizoda i veceras cu pogledati pa onda pisem detaljnije :D

Pogledao sam drugu epizodu HoD. Cini mi se da ce tek od sledece epizode biti bas napeto ali lepo se gradi za sada :D

I da........

Renira ista Deneris, posebno dok leti na zmaju :D

Za svaki slucaj :D

Meni se najvise svidja jer se oseca taj early seasons GoT gde se radnja polako razvija i polako se sve krcka dok se ne iskristalise ne eksplodira. :D

Da, definitivno jeste tako, bas sam nesto slicno i napisao nakon prve epizode. Sad je GoT ponovo GoT, vratili smo se na osnove. A cini mi se da ce sada mnogo ranije da se desavaju neki plot twistovi, nece biti nekog build-upa do pretposlednje epizode kad se desavaju krupne stvari. Sad ocekujem neke velike momente mozda vec u sledecoj epizodi :D

Inace, tek sam sada video spicu. Ovi ljudi ciji sam snimak prve epizode skinuo isekli uvodnu spicu i tek sam gledajuci drugu epizodu video kako izgleda (sa sve Djawadijevom prepoznatljivom temom). Naravno, sve mi se svidja!

Nisu nista isekli, nije ni bilo spice u prvoj epizodi. :D

Aaaaa, znaci nije bilo, ja mislio iseceno :ROFLMAO:

U svakom slucaju, stvarno je top :D

Uzgred, jedan koristan savet....za svaki slucaj :ROFLMAO:

302612540_1091483651480730_2172662417897011322_n.jpg

preporučim da pogledate i Patriu, špansku/baskijsku mini seriju o tome kako je živote dve porodice zauvek promenila teroristička organizacija ETA. Odlična i baš hvaljena drama. 👍
Nešto sam bila u žurbi pa nisam komentirala, a htjela sam reći da imate preporuku i od mene, bila sam oduševljena serijom. Toliko oduševljena da sam nabavila i roman (dok sam gledala, nisam znala da je riječ o adaptaciji).

Pratim i House of the Dragon, nije loše, ali nije ni da jedva čekam pogledati novu epizodu.

Bacila sam oko i na LOTR: Rings of Power, to mi tek nije držalo pažnju. Ili mi treba predznanje (nisam neki Tolkien fan), ili mi ovakav uvod jednostavno ne odgovara.

Zato me serija Bad Sisters zabavlja. Drama o pet sestara, jednoj je umro muž - prirodnom smrću ili ga je netko ubio, pitanje je na koje tragamo za odgovorom dok upoznajemo sestre i shvaćamo da je svaka imala motiv da ga ubije.

Bas ja htedoh da napisem da cu danas da krenem LOTR: Rings of Power. Minimalna su mi ocekivanja, nisu ni neki komentari od ljudi za koje znam da su vec gledali tako da sam bas spustio ocekivanja ali cu izgurati do kraja. A i ocena na IMDBu nije sjajna. Recimo za The Witcher sam bio jako skeptican kako ce prebaciti atmosferu iz igara na veliko platno ali ispalo je odlicno (bar ovako za moj ukus) i jedva cekam trecu sezonu.

Takodje htedoh da dodam da mi je YT sinoc preporucio jedan klip i navodi se da je u planu nastavak price o Johnu Snowu. Mozda ovo i nije neka novost ali meni je promaklo pa sam tek sinoc cuo prvi put. Navodno je to Kitova ideja, on je sam okupio svoju ekipu koja bi radila na tom nastavku i, iako HBO nije nista potvrdio za sada, receno je da je Emillia Clarke potvrdila da to zaista jeste u planu. To bi onda u neku ruku bio nastavak GoT-a. Ali vrh mi je sto Kit sam hoce da to uradi a nece da prepusti nista slucaju pa sam skuplja i svoju ekipu koja bi radila na projektu.........nece da ponovo prolazi kroz horor koji su mu D&D priredili u zavrsnici :ROFLMAO:

Evo koga god zanimaju detalji, u pitanju je ovaj video:

Nešto sam bila u žurbi pa nisam komentirala, a htjela sam reći da imate preporuku i od mene, bila sam oduševljena serijom. Toliko oduševljena da sam nabavila i roman (dok sam gledala, nisam znala da je riječ o adaptaciji).
Jedina (mala) zamerka koju imam za Patriu je što je moglo biti više dijaloga na baskijskom, meni taj jezik baš lepo zvuči. Negde sam pročitao da je valjda kompletna glumačka ekipa poreklom sa tog prostora. Zainteresovala me je tema, pa sam pogledao i Maixabel (HBO Max), film sa Blancom Portillo (za tu ulogu je dobila i špansku Goyu ove godine). Nije loš, radnja je slična i snimljen je po istinitoj priči.

MORAM da preporučim i White Lotus, za moj ukus savršena komedija/satira. Ekipa i scenario odlični, imaju 20 Emmy nominacija. Druga sezone kreće u oktobru, a od originalne postave vraća se samo Njeno kraljevsko visočanstvo Jennifer Coolidge. Ko nije, neka pogleda prvu sezonu (šest epizoda), isto je HBO produkcija.

Bas ja htedoh da napisem da cu danas da krenem LOTR: Rings of Power. Minimalna su mi ocekivanja

Ако си гледао све епизоде Игре престола онда ти ова серија дође као разбибрига. Ништа посебно, али свакако да су ми и ове 3 епизоде ROP боље од Игре престола...

Tek sad sam stigao da pogledam 4. epizodu Kuce Zmaja. Ova mi je bila najbolja epizoda do sada.

A sledeca ce jos bolja biti obzirom da sledi svadba...........a znamo sta to znaci u GoT univerzumu.

Bolje da nisam gledao HBO-ovu najavu za 5. epizodu, doduse, previse toga su otkrili........prakticno celu epizodu su spoilovali.

Mени су за сада ове 4 епизоде смор, исто као што су прве епизоде Игре престола биле смор. Све се то јако споро одвија. Занимљивији ми је нови Господар прстенова.

Gledao sam do sad više uradaka o Dahmeru, ali ova nova mini-serija ima (bar za sad) dosta drugačiji pristup i odlična je. Pogledao prve tri epizode i samo vuče dalje. Preporuka ko voli te serial killer stvari:

Back