Nešto sam bila u žurbi pa nisam komentirala, a htjela sam reći da imate preporuku i od mene, bila sam oduševljena serijom. Toliko oduševljena da sam nabavila i roman (dok sam gledala, nisam znala da je riječ o adaptaciji).preporučim da pogledate i Patriu, špansku/baskijsku mini seriju o tome kako je živote dve porodice zauvek promenila teroristička organizacija ETA. Odlična i baš hvaljena drama.![]()
Jedina (mala) zamerka koju imam za Patriu je što je moglo biti više dijaloga na baskijskom, meni taj jezik baš lepo zvuči. Negde sam pročitao da je valjda kompletna glumačka ekipa poreklom sa tog prostora. Zainteresovala me je tema, pa sam pogledao i Maixabel (HBO Max), film sa Blancom Portillo (za tu ulogu je dobila i špansku Goyu ove godine). Nije loš, radnja je slična i snimljen je po istinitoj priči.Nešto sam bila u žurbi pa nisam komentirala, a htjela sam reći da imate preporuku i od mene, bila sam oduševljena serijom. Toliko oduševljena da sam nabavila i roman (dok sam gledala, nisam znala da je riječ o adaptaciji).
Ако си гледао све епизоде Игре престола онда ти ова серија дође као разбибрига. Ништа посебно, али свакако да су ми и ове 3 епизоде ROP боље од Игре престола...Bas ja htedoh da napisem da cu danas da krenem LOTR: Rings of Power. Minimalna su mi ocekivanja