Nije revamp Squid Game iako koncept deluje slicno. Zapravo je zasnovana na mangi, i koliko sam primetio, citajuci komentare, poprilicno ju je ispratila. Osim jedne sitnice na kraju, koja je izostavljena, a moze biti cliffhanger za potencijalnu trecu sezonu (iako postoji i spin-off manga koja dodaje prici, pa eto tako ne znam, mozda ce se nadovezati, da dodatno pojasne pojedinosti). Ali koliko god konfuzno, nerazumno, i besmisleno delovalo na trenutke, zapravo mi je koncept odlican, tj sama ideja, i kako su to sproveli u seriju. Naravno mora se zaokruziti do samog kraja, mozda cak i pogledati objasnjenje kraja mange, koje, opet daje malo bolji osecaj da ipak nije nista toliko besmisleno koliko deluje isprva. Bez da spojlujem ko nije gledao, tople preporuke.
Ponovo podvlacim da skoro skroz prati mangu, uz taj manji izostanak potpunog objasnjenja kraja, sto je zaokruzeno u prvobitnoj prici, a ovde ostavljeno kao mozda potencijal za narednu sezonu. Koja se na kraju mozda i ne desi, vec je eto to i bio samo easter egg, da zainteresuje ljude, jer i bez daljeg, prica se moze apsolutno smatrati krajem sa drugom sezonom.