Serije

Iz nedelje u nedelju... savršeno, ali tek se zakuvava i najbolje sledi! 😍

Ja sam blago rečeno opsednut. Bukvalno me nije neka serija ovoliko obuzela od GOT-a 😂 Toliko smo dugi čekali nove epizode da sam skroz ispao iz vajba ali me prva epizoda nove sezone u 10 minuta bacila nazad.

Jedva čekam Jade da pojede pečurke i da vidimo čega će se setiti 😂

Jedva čekam Jade da pojede pečurke i da vidimo čega će se setiti 😂
I da Sara (koju ipak gotivim) provali i raščepi "onu" Sofiju!! 😆

Toliko toga ima, svaki i najmanji detalj od ranije je bitan... ma ne znam, stvarno je savršenstvo od serije! 👏🏻

Zato su mi Euforiju upropastili skroz.

Meni ono lično gori kraj no GOT što je imao

Reviews su toliko loši da se nisam ni usudio da gledam.
A i baš ne volim Zendaju.

Ma ne troši vreme bukvalno 🤣

Moj utisak na celu treću sezonu je:

Ngapa Reaction GIF by MOODMAN

Ako ti kažem da sam 3x zaplakao samo u toku poslednje epizode hoćeš li joj onda dati šansu?
jeste da mnogi govore o tome, o tim sex scenama, što je za okupljanje mase, ali to je kao i u životu samo površina.. kad zagrebeš dobiješ sve ovo što si napisao, i još mnogo toga.
zato želim da čujem i druga mišljenja, da znam da nisam sam, a navučen sam i emotivno raznet, posebno u poslednje 2 epizode.. to sigurnp nije zbog tih erotskih scena.. to je bio samo uvod.. ovde govorimo o seriji koja zaslužuje mnoge nagrade, posebno za glumu..
Samo da javim da sam od ove naše prepiske do danas pogledao celu sezonu bar 8 puta. Neke epizode i po 10 i više. Bezbroj tuđih reakcija na YT. Sad završavam četvrtu od šest knjiga koje serijal ima.

Sick Faking It GIF by CBC

Ju, izašla nova sezona From, kako li sam to propustio. Moram da se podsetim poslednjih par epizoda treće, ali sećam se da je bilo ludilo. :eek:

Serije
Back