si Slovenija 2024: Raiven - Veronika

Tajnovit si previše, da li to idemo u Ljubljanu sledeće godine na Evrovziju??!

Mozda ce ju u nastupu stvarno zatvotiri u zid tj led ekran. Ocekujem mracnu i dark skladbu

Evo da vas više ne držim u neizvjesnosti. Čuo sam pravi ekskluzivni snippet Raivenine pjesme. Jedan evrovizijski fan mi ga je na povjerenje poslao kasno sinoć. 😁

PS: Nemam na telefonu audio ili snimak, poslato mi je bilo da samo čujem pa je ubrzo izbrisano, kako se ne bi širilo po internetu.

Evo da vas više ne držim u neizvjesnosti. Čuo sam pravi ekskluzivni snippet Raivenine pjesme. Jedan evrovizijski fan mi ga je na povjerenje poslao kasno sinoć. 😁

PS: Nemam na telefonu audio ili snimak, poslato mi je bilo da samo čujem pa je ubrzo izbrisano, kako se ne bi širilo po internetu.
I da li ti se svidja? :)

Iii kakvi su utisci, u kom fazonu je pesma reci, da li je brza ili?

Ima li potencijala za neki dobar plasman?

Realno ne znači puno leak, sad ručak pa spavanjac pa predvečernja kafica dok počinje Eesti Laul, pa NMGP i taman kad se završi kreće Misija Malme

Mislim da nece biti emisija u Sloveniji, objavice samo u 21h tacno na youtube kanalu ove godine..

Što se same pjesme tiče, odnosno ovoga što sam ja čuo, zaista jeste dramatično, pjeva "Ja sam, ti si, Veronika" u refrenu, dok paralelno idu nešto kao whistle belts kao u Muškarčini ono na kraju.

Naravno svaki evrovizijski fan na svoj način doživljava pjesmu i nekome će možda ovo biti bezveze, meni lično zvuči baš moćno i ako bude imala moćan nastup na Evroviziji sve ukupno bi moglo biti u najmanju ruku winner-worthy. Jedva čekam da čujem cijelu pjesmu. 😍

Mislim da nece biti emisija u Sloveniji, objavice samo u 21h tacno na youtube kanalu ove godine..
Čitaj malo šta drugi pišu u temi. Biće emisija od sat vremena večeras od 20h.

• Haha
Reactions: Mrm
Nisam video nigde da je zvanicno napisano da ima emisija i kada pocinje pogledao prethodne strane sada..

• Haha
Eno na 6. strani...

• Like
A evo i Raiven kako se skockala za večerašnju emisiju. Kaže da nakon što vidimo spot, biće jasnije kako će i nastup izgledati na sceni u Malmeu.
Na sceni će joj se pridružiti članovi baletskog ansambla SNG Opera iz Ljubljane.

Emisija kreće u 20 časova i može se pratiti na https://www.rtvslo.si/tv/vzivo/tvs1.

tkCOwyz.jpg

Back