A čekaj, a zašto neko glasa za to zašta glasa?Po njihovim rezultatima se vidi da su birali prilično nekonkurentne pesme preko NF, ubodu jednu konkurentnu pesmu jednom u 5 godina i uglavnom budu nebitni cele sezone, prošle godine se već video napredak.
Uopšte ne razumem o čemu pričaš, njihovi rezultati prethodnih godina govore sami za sebe. Prošle godine se nisu proslavili možda, ali su ostali upamćeni i imali su veliki hajp, za razliku od godina pre.A čekaj, a zašto neko glasa za to zašta glasa?
U čemu je caka tu?
To je sutra i ESC publika, valjda...
evo šta će biti ako Srbija sada dve godine za redom bude pri dnu na primer, jel treba da se ukida festival?
Pa pričam o tome da je malo bezveze da se ukidaju fetsivali jer kao biramo nekonkuretno, zašto taj neko glasa za nekonkuretno, zapitam se samo...Uopšte ne razumem o čemu pričaš, njihovi rezultati prethodnih godina govore sami za sebe. Prošle godine se nisu proslavili možda, ali su ostali upamćeni i imali su veliki hajp, za razliku od godina pre.
pa znam ali to kaže Poky, ja poznajem esc fanove koji obožavaju Anu, ja je ne volim, ali neću zbog toga reći da je nečiji izbor loš, za njih je to super izbor...Lea Sirk i Zala+Gašper su bili korektni izbori koji su imali svoju publiku i hajp.
Omar Naber, Ana Soklič i LPS niđe veze
Hoćeš li i za PZE reći isto, nakon 2 godine ako bude tako, ili je to mali niz prema tvom poimanju?Uvek sam za postojanje festivala, ali ako par godina za redom imaš veoma loše rezultate očito da mora da se desi neka promena u strukturiranju festivala.
Mozemo mi da pricamo o ukusima do sutra, ali priznaces i sam da nije bas pametan potez odabrati Omara Nabera 2017. pored nekoliko pesama koje bi bar finale donele. LPS je takodje teski promasaj i to rezultat pokazuje, koliko god ja voleo tu pesmu.A čime se objašnjava biranje "nekonkurentnih stvari" u "moru dobrih pesama"?
Šta znači na nekom festivalu znati odabrati?
Potrefiti čiji ukus konkretno? I kako znamo da bi nešto što nije odabrano negde bilo konkuretno?
Ne volim ovakav pristup, ne razumem ga do kraja možda...
Pa znam ali čekaj onda organizovanje NF gubi svaki smisao, ako ćemo praviti predikcije koga želimo od prijavljenih da pobedi...to osećam često i ovde na PZE, kao imamo prijavljene i kao spustiće to žiri, ja ne vidim poantu u takvom fetsivalu, meni je to pomalo čak tužan i ružan pristup...ali ajde, možda grešim...Mozemo mi da pricamo o ukusima do sutra, ali priznaces i sam da nije bas pametan potez odabrati Omara Nabera 2017. pored nekoliko pesama koje bi bar finale donele. LPS je takodje teski promasaj i to rezultat pokazuje, koliko god ja voleo tu pesmu.