E to se slažem, "da malo promešam karte" je upitno..Meni je manje problematično samo Nedino glasanje kao takvo od njenog obrazloženja tog glasanja.
A on je pljuvaoPa ko mu je kriv što se nije više družio s Nedom!!1!
Njet, publika ima prednost.Čekaj, zar žiri nije u prednosti u odnosu na publiku kod izjednačenja?
Aha, ja sam mislio žiri, jer u većini zemalja je bilo tako..Njet, publika ima prednost.
Ona je bila predsednik žirija, čemu služi presednik onda, ako ne da koordinira tim panelom?Publika ima prednost, ali je u ovom slučaju to potpuno nebitno. Nema poente dati nekom nulu samo da bi se "promešale karte". Teoretski, nijedan član žirija ne bi smeo da zna kako su drugi glasali, mada pošto sede zajedno, vide reakcije i kuda sve to vodi. Ali odluka se ne može prepustiti publici na taj način što ćeš nekom dati nulu, jer baš to može da odluči, i da se onda publika na kraju ni ne pita.
I ja imam osećaj da joj se ova pesma nije dopala..
Znate kako mi sada gledamo malo jednostrano, meni se ova numera dopada dosta, ali kao performans više iskreno, ali ako se na primer uzmu vokal i kompozicija, vrlo je upitno kako bi žiri trebalo glasati.. Koji su kriteriji?
Ako žiri glasa, onako eto šta mu se dopada, čemu onda žiri uopšte, u njemu onda može sedeti svako od nas i glasati za ono što mu se dopada, čemu onda 50% vredi takav žiri koji glasa nasumično kao i cela publika..kriteriji neki moraju postojati, ali ovo je sada jako kompleksno da se objasni i razmotri...