E vidiš, ja ne vidim to tako.. Slično se desilo Zorji, sa onom drugom članicom žirija..
Žiri ne zna unapred šta može da odluči pobednika, u tome i jeste poenta..
Ne treba biti jednoumlja u žiriju, jer čemu onda pet članova, onda bi bio dovoljan jedan..
A pritom i da je bilo izjednačeno od publike i žirija, ne bi Nedina nula odlučila nego baš broj dobijenih dvanaestica od žirija.. Zar ne?
Naravno možda je 0 baš drastično, ali opet ne vidim to kao neki, koliko čitam, isključivi osuđivački..
Svako u žiriju glasa po sopstvenom nahođenju, a ne da proračunavački našteluje glasove, barem bi tako trebalo biti..
Da, meni je prvo polufinale veći šljam od drugog.Bogami ispade 2.polufinale jače i to dosta od prvog. Moze biti dosta ujednačeno
A ne znam je l' sme da se ponovi neko iz PZE žirija pa da žirira za samu Evroviziju?
Ja sam onda lud, za ostale ne znamPa najoptimističnija prognoza je donji deo top 10 trenutno. Ovi što predviđaju pobedu su ili hrabri ili ludi ili oba.
Što se tiče nastupa, trebalo bi da dodaju još nešto, a ne samo da pere ruke. Mnogi se pitaju zašto tokom cele pesme 3-4 puta pere ruke... I da se ubaci neki jači momenat u samoj pesmi, možda još malo da se pojača beat u onom delu "biti zdrava".. I ne znam vama, ai onaj deo sa jetrom i slezinom mi je baš gadan![]()
Da ali ovakakav tip pesama i nema konkurenciju. Ljudi koji glasaju za ovo ce glasati uvek a koji nece, nece nikad bez obzira na konkurenciju. Bilo kako bilo pozitivan utisak koji je ostavio festival+pozitivan utisak o plasmanu i eto nas na korak blize do pobede.Samo sto su Hurricane imale 5, 6 puta jaču konkurenciju i u domenu svog fazona i generalnoTako da Konstrakti se otvaraju karte i po tome što joj je pesma jedinstvena i što je konkurencija odron
![]()