rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Bogami ispade 2.polufinale jače i to dosta od prvog. Moze biti dosta ujednačeno

E vidiš, ja ne vidim to tako.. Slično se desilo Zorji, sa onom drugom članicom žirija..
Žiri ne zna unapred šta može da odluči pobednika, u tome i jeste poenta..
Ne treba biti jednoumlja u žiriju, jer čemu onda pet članova, onda bi bio dovoljan jedan..
A pritom i da je bilo izjednačeno od publike i žirija, ne bi Nedina nula odlučila nego baš broj dobijenih dvanaestica od žirija.. Zar ne?
Naravno možda je 0 baš drastično, ali opet ne vidim to kao neki, koliko čitam, isključivi osuđivački..
Svako u žiriju glasa po sopstvenom nahođenju, a ne da proračunavački našteluje glasove, barem bi tako trebalo biti..

Samo što Una nije rekla da joj se Zorjina pjesma sviđa.

Činjenica da su se Hurricane u ovo vreme držale oko 30-te pozicije, a da su u top 20 prešle tek u vreme same Evrovizije, dok je Konstrakta za manje od nedelju dana od pobede na Beoviziji već u Top20 mi uliva neviđenu dozu optimizma.

Pa da. Mislim da je leva strana tabele vrlo verovatna a i TOP 10 nije nerealan. Jednostavno pesma se izdvaja, nastup se izdvaja a očigledno da i profi muzicari misle da je kompozicija dobra.

Samo sto su Hurricane imale 5, 6 puta jaču konkurenciju i u domenu svog fazona i generalno 😃 Tako da Konstrakti se otvaraju karte i po tome što joj je pesma jedinstvena i što je konkurencija odron 😃

Što se tiče nastupa, trebalo bi da dodaju još nešto, a ne samo da pere ruke. Mnogi se pitaju zašto tokom cele pesme 3-4 puta pere ruke... I da se ubaci neki jači momenat u samoj pesmi, možda još malo da se pojača beat u onom delu "biti zdrava".. I ne znam vama, ai onaj deo sa jetrom i slezinom mi je baš gadan :ROFLMAO:🤢

I meni je tad dio sa jetrom i sbezvezeslezinom.Najbolji dio reften i dio na latinskom i ono šta ćemo sad.

Pa to i treba da bude malo gadno haha ne smeta mi.

Bilo bi lepo da ne pere ruke tokom celog nastupa, ali ne očekujem nešto revolucionarno.

Sto se tice pobede ona je nerealna po meni jer iako je nastup dovoljno iconic za pobedu i ona ima harizmu pobednika pesma jednostavno nije dovoljno "univerzalna". Ima dosta recitovanja, ravnih delova i ostalo. Refren je jako zarazan ali strofe su više kao neki monolog. Bas kao Maniža.

Neka nas ona polako ponovo uvede u top 10, pa ćemo mi lako pobediti kad uđemo u novu Serbia powerhouse eru. Mi sad ako ne uđemo u top 10 (ako sve bude odrađeno kako treba), ja ne znam...

Samo sto su Hurricane imale 5, 6 puta jaču konkurenciju i u domenu svog fazona i generalno 😃 Tako da Konstrakti se otvaraju karte i po tome što joj je pesma jedinstvena i što je konkurencija odron 😃
Da ali ovakakav tip pesama i nema konkurenciju. Ljudi koji glasaju za ovo ce glasati uvek a koji nece, nece nikad bez obzira na konkurenciju. Bilo kako bilo pozitivan utisak koji je ostavio festival+pozitivan utisak o plasmanu i eto nas na korak blize do pobede.

Back