Što, mogle bi prskalice na onu poslednju strofu na latinskom, nešto slično kao što je bilo za Fuego posle dance break-aOno što im takodje ide u prilog je da ova pesma ne zahteva pirotehniku tako da mogu da ulože u nešto drugo... Neka dimčina bi mogla, ali prskalice, vatrometi... Nesto mi to ne ide
Neka iskeširaju chameo Megan u nastupuOMG hologram Megan Markl!!!
Pa nešto mi prskalice na tekst - očajan um u zdravom telu ne ide, ne znam...Što, mogle bi prskalice na onu poslednju strofu na latinskom, nešto slično kao što je bilo za Fuego posle dance break-a
Hahahahaha to jeste, ali bi kul izgledao latinski + vatraPa nešto mi prskalice na tekst - očajan um u zdravom telu ne ide, ne znam...![]()
Ma ne prskalice kao prskalice, nego baš ona vatra što izlazi, jebemliga kako se to sad zove. Mada sad i ja previše maštam, što se mene tiče bio bih presrećan kad bi ostavili onaj deo gde ih prska svetom vodicomMa kakave prskalice
I Aca Lukas koji pere noge![]()
Mislila sam da je ona režirala samo spot, a da su oni na osnovu tog koncepta sami radili nastup...Ma mislim da ce svakako nakititi jos nastup.
I Maja Uzelac da rezira naravno.