rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ono što im takodje ide u prilog je da ova pesma ne zahteva pirotehniku tako da mogu da ulože u nešto drugo... Neka dimčina bi mogla, ali prskalice, vatrometi... Nesto mi to ne ide
Što, mogle bi prskalice na onu poslednju strofu na latinskom, nešto slično kao što je bilo za Fuego posle dance break-a

I Aca Lukas koji pere noge 😍😍😍
Kad god to pročitam nije mi dobro

vomit-family-guy.gif

Što, mogle bi prskalice na onu poslednju strofu na latinskom, nešto slično kao što je bilo za Fuego posle dance break-a
Pa nešto mi prskalice na tekst - očajan um u zdravom telu ne ide, ne znam... 😃

Frizura - ona punđetina iz spota ili kako god se zove ono.

Ma kakave prskalice
Ma ne prskalice kao prskalice, nego baš ona vatra što izlazi, jebemliga kako se to sad zove. Mada sad i ja previše maštam, što se mene tiče bio bih presrećan kad bi ostavili onaj deo gde ih prska svetom vodicom😍

Ma mislim da ce svakako nakititi jos nastup.

I Maja Uzelac da rezira naravno.
Mislila sam da je ona režirala samo spot, a da su oni na osnovu tog koncepta sami radili nastup...

Barem je Konstrakta nije spomenula posle...

Ali obožavam što svi sa estrade nemaju kud nego da uskoče u vagon i podržavaju pesmu.
A Maja Nikolić se ne javlja, bukvalno kratak spoj u glavi.

Maja i dalje vuče onu priču kako je sve namešteno, zajedno sa narkomanom Lukasom i zadriglim Mirkovićem. Rekao bih šta mislim o njih troje, ali kako bih prekršio nekoliko pravila ovog foruma to ću se suzdržati od toga.

Back