rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Opusteno ljudi, bukvalno nema teorije da ispadnemo, ne treba praviti bespotrebnu tenziju oko ociglednih stvari

Neko će ove godine sigurno bit shock NQ kao i svake, ali svakako se nadam da to neće biti Srbija 😅

Posto Konstrakta nije nastupala na ovim ESC zurkama ovih dana, sigurno ce opasti interesovanje za pesmu jer se vrte snimci nastupa onih koji su bili nedavno ucesnici. Mozda bi bilo dobro da su bar uradili neku novu neobicnu verziju pesme, ili bar da imaju neki zanimljiv TV nastup (svakako ne u Sarenici i sl.). Nije bilo verzija na drugim jezicima i trebalo bi nesto smisliti. Sta ima da vezbaju pranje ruku ako vec nisu nesto mnogo menjali. Bolje da u ovim danima, kad se Ana oporavi, naprave neki dobar zez, bilo u vidu nekog nastupa i sl.

Sve je to uglavnom pravljeno za fanove koji čine mizeran procenat televotinga, tako da nije ni bitno. Mogla je da ispari do maja i da se o njoj priča tek nakon proba.

Pa biće svakako i onaj snimak za House Party na eurovision YouTube kanalu (možda je to ono kada su snimali kod zelene travnate pozadine a ona bila u roze), tako da će to popuniti prostor do proba. Nisu te žurke presudne, štaviše neko ostavi jači utisak sa jednim istaknutim pojavljivanjem nego neko ko sve obiđe poput Rumuna.

U polufinalu moramo da se ponašamo kao da je finale. Glasajte svi ako imate mogućnost kao da je finale. Teško polufinale, rano nastupa, pesma treba vremena da osvoji publiku (PZE je dokaz), nije tipična jury friendly pesma. Ja recimo ne mogu da dam ni jedan glas u polufinalu, a za finale mogu da skupim i do 200 glasova, jer je takva alokacija zemalja ove godine. Bez opuštanja i nade da lagano prolazi, jer tu leži i opasnost. Nije ovo balkan balada ili banger da očekujemo iste glasove žirija svake godine. Sada dobijamo ili mnogo više ili mnogo manje. Ne kažem da su šanse za prolaz loše i nije mi cilj stvaranje negativne energije, ali spuštam nas sve na zemlju s razlogom.

Vidim Portugal kao potencijalni shock NQ, overrated af...

I ja kad sam u Grčkoj bio, bukv kupio još jedan broj grčki da bih dobio ponudu dupliranja iznosa na računu i potrošio sav novac sa oba telefona na glasanje u pf (2019.), nekako mi bilo bitno da prođe, u finalu već znamo da će biti glasova. I dobila je ja mislim 6 poena od tvt iz Grčke u pf, ja glasao preko 40 puta.

Mislim, teško da je pomoglo, ali ko zna, nikad se ne objavi koliko je tačno glasova stiglo, a nekad jedan bod može da znači prolazak, odnosno ispadanje.

jao kakav kosmar sam imao:

dakle, nastupa srbija na evroviziji, polufinale li je sta li je, a glavni nastup, krece pesma, kad ono..! od onog nastupa na pze nema nista. skroz drugacije, ona nesto sasvim drugo obukla, jedva se pojavljuje, pa ide kao neki video spot, pa neki igraci iza nje igraju kao u spotu lepe brene cuvala me mama, ma koreografija nidje veze. nista od koncepta koji znamo. mi negodujemo, sanjam i forum i forumase kako smo u soku, nezadovoljni, posle nastupa pisemo da je nastup katastrofa, gledamo da im nekako javimo da nista ne valja, da menjaju sve, da vrate stari nastup, da nema nista od pobede, da smo unistili nastup kao portugalci onda, ma haos..

jbt.. a na javi.. dal mozemo do pobede zaista?
Citam ovaj post juce i mislim se "au jesu ljudi stvarno opsednuti toliko da cak i sanjaju Konstraktin nastup, relaaax, nije smak sveta sta god da bude" ... i sanjam sinoc da je Konstrakta imala nastup i da nista veze sa vezom nije imalo, da su Konstrakta i onaj hor igrali kosarku (???) na bini ispod vodopada/fontane dok pevaju In Corpore Sano i kako trcim na forum da napisem "ljudi sta je ovo"
....
Eto, toliko od mene 😅😅😅

U polufinalu moramo da se ponašamo kao da je finale. Glasajte svi ako imate mogućnost kao da je finale. Teško polufinale, rano nastupa, pesma treba vremena da osvoji publiku (PZE je dokaz), nije tipična jury friendly pesma. Ja recimo ne mogu da dam ni jedan glas u polufinalu, a za finale mogu da skupim i do 200 glasova, jer je takva alokacija zemalja ove godine. Bez opuštanja i nade da lagano prolazi, jer tu leži i opasnost. Nije ovo balkan balada ili banger da očekujemo iste glasove žirija svake godine. Sada dobijamo ili mnogo više ili mnogo manje. Ne kažem da su šanse za prolaz loše i nije mi cilj stvaranje negativne energije, ali spuštam nas sve na zemlju s razlogom.

Vidim Portugal kao potencijalni shock NQ, overrated af...
Pa ko kog moze ce svakako glasati, bar odavde sa foruma 🤷🏼‍♀️ ja cu moju dijasporsku duznost moci tek u finalu da obavim 😣

Ja cu 20 glasova da razlijem na 6 pesama, ako svi prodju u finale, Portugal, Grcka, Holandija, Svedska i od direktnih UK i Italija, mozda neko skoci tokom lajvova pa se ogrebe za jos koji glas

Nakon najave da će Konstrakta nastupiti na Sea Star festivalu, sad je objavljeno da će nastupiti i na EXIT-u!

Back