Lignjoslav
Ekspert
Ne izlazi mi uopste iz glave uvod koji ide unazad vec dve nedelje.
Meni najbitnije da prodje dalje, a za finale cemo lako.Kladionice u fazonu, teže ćete proći u finale nego biti top 13![]()
Citam ovaj post juce i mislim se "au jesu ljudi stvarno opsednuti toliko da cak i sanjaju Konstraktin nastup, relaaax, nije smak sveta sta god da bude" ... i sanjam sinoc da je Konstrakta imala nastup i da nista veze sa vezom nije imalo, da su Konstrakta i onaj hor igrali kosarku (???) na bini ispod vodopada/fontane dok pevaju In Corpore Sano i kako trcim na forum da napisem "ljudi sta je ovo"jao kakav kosmar sam imao:
dakle, nastupa srbija na evroviziji, polufinale li je sta li je, a glavni nastup, krece pesma, kad ono..! od onog nastupa na pze nema nista. skroz drugacije, ona nesto sasvim drugo obukla, jedva se pojavljuje, pa ide kao neki video spot, pa neki igraci iza nje igraju kao u spotu lepe brene cuvala me mama, ma koreografija nidje veze. nista od koncepta koji znamo. mi negodujemo, sanjam i forum i forumase kako smo u soku, nezadovoljni, posle nastupa pisemo da je nastup katastrofa, gledamo da im nekako javimo da nista ne valja, da menjaju sve, da vrate stari nastup, da nema nista od pobede, da smo unistili nastup kao portugalci onda, ma haos..
jbt.. a na javi.. dal mozemo do pobede zaista?
Bukvalno kao da smo panicili hoce li Zeljko prociOpusteno ljudi, bukvalno nema teorije da ispadnemo, ne treba praviti bespotrebnu tenziju oko ociglednih stvari
Pa ko kog moze ce svakako glasati, bar odavde sa forumaU polufinalu moramo da se ponašamo kao da je finale. Glasajte svi ako imate mogućnost kao da je finale. Teško polufinale, rano nastupa, pesma treba vremena da osvoji publiku (PZE je dokaz), nije tipična jury friendly pesma. Ja recimo ne mogu da dam ni jedan glas u polufinalu, a za finale mogu da skupim i do 200 glasova, jer je takva alokacija zemalja ove godine. Bez opuštanja i nade da lagano prolazi, jer tu leži i opasnost. Nije ovo balkan balada ili banger da očekujemo iste glasove žirija svake godine. Sada dobijamo ili mnogo više ili mnogo manje. Ne kažem da su šanse za prolaz loše i nije mi cilj stvaranje negativne energije, ali spuštam nas sve na zemlju s razlogom.
Vidim Portugal kao potencijalni shock NQ, overrated af...