rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

I posle što novi ljudi izbegavaju forum... Pa zato što smo postali zatvorena komuna koja svakog novog otera ovakvim postovima!
Hands Up Nba GIF by Milwaukee Bucks

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Lol a dobro možda su kontali da svakako zadrže one robotizovane vokale sa matrice, a preko toga i da lajv peva hor, koliko ko ume (svakako je u toj ekipi malo ko muzičar, a tek pevač), pa sad jedan glas manje više i neće praviti razliku. Te horske deonice i nisu nešto komplikovane, mogla bi to Kiky da otpevuši pod kapuljačom, a kao i ne mora, može i samo da bude fikus u odori na sceni

Hahahaha urekao sam juče da ćemo dočekati probe bez drame 😂

Ja ne znam čemu tolika histerija, savladaće koreografiju brzo, a ovi prateći će vjerovatno biti nasnimljeni, a i da ne budu, neka otvara usta samo ako ne zna da pjeva i voila. Drama nastala kao da će Kristina da pjeva umjesto Konstrakte hahaha

Kakva Kristina i kakve kapuljače? Već je jedan član hora zamenjen, zar će ih sve zameniti... Od simple performansa da dobijemo mess sad? Iskreno se plašim kako će sve to izgledati, pogotovo jer će ona da sedi baš ispred tog sunca i u krupnom kadru će ono biti u pozadini, tako da ćemo u tim delovima videti samo blještanje svetala na tom suncu iza nje. U dalekim kadrovima se simbolika na velikom LED ekranu neće videti u celini, a da ne pominjem prevod. Nadam se da smo se odlučili da delovi teksta budu ispisani samo za TV gledaoce pored nje dok je totalni mrak, da se ne mešaju ta slova sa grafikom.

Pa valjda je Kristina ta zamjena?

I mene zanima šta će da bude sa suncem za naš nastup, ali uzdam se u režisere da će da srede koliko je moguće, a i da će ti prevodi biti vidljivi. Samo jakooo

Back