rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ma ništa ispod 9. mesta u finalu me ne zanima za ovakvu pesmu, hajp, i predstavnika. Pričali smo 2011. da će Baku 2012. biti u šatoru, kad ono dobismo štenaru od It*lije.
A šta da je sve bilo kako je planirano i zauzme 15. mesto na primer?
Ja mislim da je sve do 15. mesta veliki uspeh.. Ovo nije standardan izbor, vrlo je riskantan...

A da mi lepo pogasimo SVA svetla i usmerimo samo jedan, dva reflektora ka njima, recimo iz ptičije perspektive. Da izgleda kao pozorišna scena.
Najiskrenije možda bi bilo i bolje, meni se džinovske ruke koje plješću ni ne dopadaju preterano.. Deluje mi nepotrebno...

Dovoljno je da dobije po 1-2 poena kod većine, plus ex-yu i dovoljno je za to 11. mesto.
Nije ni to lako, treba da te rangiraju u top 10 od 26, a ima po pet članova žirija, baš mi nešto deluje teško, možda me osećaj vara, ima dosta dobrih vokala ove sezone, sa težim vokalnim deonicama, ali zavisi i od sastava samog žirija...

Nije ni to lako, treba da te rangiraju u top 10 od 26, a ima po pet članova žirija, baš mi nešto deluje teško, možda me osećaj vara, ima dosta dobrih vokala ove sezone, sa težim vokalnim deonicama, ali zavisi i od sastava samog žirija...

Da im je to jedini kriterijum, ne bi Srbija poslednjih 10 godina završavala svake godine u bottom 5. Ovde ima dosta elemenata za koje bi se žiri mogao uhvatiti. Da li će, ostaje da vidimo.

Sutra nešto drugačiji podkast, pričamo o društvenim mrežama i njihovom uticaju na ESC...

Back