rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ako pobedi to moze biti samo Koncita style koja je slicno ovako stajala na kladonicama i isto nastupula u drugom pf. Jer i tada nekako medju favoritima nije bilo pesme koja je zaista pobednicka plus je i tada UK bila visoko na kladionicama neosnovano lol

Uostalom sama Koncita je rekla da mozda pobedimo hahah.

Ali videcemo u cevrtak. Svakako mislim da cemo u TOP 10 ici

Ja, iskreno, ne vidim ovo kao pobjednika, ali top 10 apsolutno. Ovo je dovoljno čudnjikavo da publika i žiri reagiraju, a opet ne previše čudno da se sprdaju, recimo nešto kao Russian woman, Hatrid mun sigra pa čak i Pokušaj od Lake. Znači, taj neki donji dio top 10

Slažem se, i 99% je ne vidim ni ja da pobeđuje jer je definitivno too much i wtf za prosečnog gledaoca, a posebno za prosečnog člana žirija, ali samo mislim da ćemo od same pobede još dalje biti sa bilo čime što bi se desilo na PZE narednih godina (iako sam za generalno dobar plasman narednih godina optimističan).

A to sad kao ako Konstrakta ne pobedi ne znamo sa cime cemo mi je malo fatalisticki razmisljanje. Lol

Prosle godine nismo ni znali da postoji niti smo je uzimali u obzir u kontekstu ESC, ko zna sta moze da se desi i prijavi

Island lani je bio više jury friendly, od Srbije sada, ali to opet ne mora ništa da znači..
Nisam baš siguran, da na primer dođe neko ovako isto kao Konstrakta i peva na grčkom, finskom, litvanskom jeziku, da li bi mi bilo baš tako atraktivno, ako ne razumem tekst..iskreno, vokala tu nema skoro uopšte, kompozicija, Hmmm.. Za performans ovog tipa je potreban i jezik, zato se malo brinem, ali mi se dopalo ono što je Miloš opisao detaljno naš nastup, mislim da može efektno da bude sa onih 6 fraza koje je kazao da će da koriste.. :)

Apsolutno bih potpisao, što kaže Marko šta god u tom donjem delu top 10, to je zapravo neki presek nade i realnosti.
Nije da ne postoje nikakve šanse i za neki top 5, ali ajd da ne bude previše baš zanošenja.

Meni je neverovatno koliko Beo 2020 izgleda bolje od PZE u produkcijskom smislu.
Je l' ima neko objasnjenje za ovo bez da ti leti glava jer si se izlajao? @Ivan

Da li je stvarno Megaton toliko profesionalan? Koliko god da su dno Hype produkcija emisije su skroz dobro isproducirane iz te perspektive..

@Petar

Zaninljivo, moji prijatelji iz Nemačke fanovi eurosonga, su oduševljeni produkcijom PZE, toliko su mi je ishvalili, da je meni prosto i neprijatno bilo šta da kažem.. :D kažu da je najbolja produkcija od svih nacionalnih izbora ove godine..
I kazali su mi da je bolji nastup na PZE Konstraktin, nego ovde sada, druga proba..

Back