rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

@Choda

Ja lično više volim nacionalni izbor, nego apropo tog kvaliteta koji ste pominjali, boljm se samo da oca godina nije bila čist izuzetak, da se ne vratimo opet na staro, putem nacionalnih izbora, ali ko zna, možda baš opet nešto bude izabrano dobro... U krajnjoj liniji nešto što je meni dobro, nekome nije i obratno.
 
Možda treba probati i engleski jezik, što da ne, ali neko sa dobrim akcentom... :)
Nekako ne vidim ko bi odavde bio baš dobar sa bržom pesmom na engleskom...

Možda je Zorja Pajić, bolja za rok, i to brži, što da ne..slušao sam je, ima drajf za rok, ima i energiju i boju koja prilagođava.. Da proba to na takmičenju, mada nekako ne vidim rok nažalost kod nas na takmičenju da pobeđuje, još ženski vokal.. 🤔
 
Danas je najveci problem napraviti tu "ekstra" pesmu. Nase najvece zvezde su napravile velike karijere presnimavajuci grcke, turske, bugarske ili albanske hitove. I jako je tesko onda napraviti originalni hit za samu pesmu Evrovizije, kad oni za svoje karijere su uzimali pesme od raznih inostranih izvodjaca.
 
  • Like
Reactions: Mrm
I Zorji bi trebala jača produkcija nego sad što je bilo definitivno, možda bi mogla da se poveže sa jačim studiom u Nemačkoj.. Znam da je teško to sve, ali i može ako ima zajedničko interesa..
 
Hoću neki mračan tehno pomešan sa mračnim etno motivima i dodole da pevaju
A može i rok tu umesto tehna, takva kombinacija je baš popularna u Rusiji, Ukrajini, pa i Finskoj, taj deo.. Kao neki pagan rock.. Možda bi se Zorja mogl baš tu uklopiti.. Deluje mi tako.. :)
 
Baš mi je pričala jedna devojka iz Nizozemske kad smo gledali finale, da je njih krenulo od 2013. od Anouk kad su joj dozvolili bukvalno da sama odlučuje šta i kako, naravno ono što može, a to je dosta... :)
Mislim da je i kod nas krenulo 2019. u smislu da je RTS popustio i resio da ,,razreši kesu” i investira u ESC nastup, dopusti izvodjaču da se za neke stvari puno više pita. Od tada nemamo više jeftinog glumatanje i užasne grafike koje mi se godinama gadile. Sa Nevenom Bozovic po prvi put smo ,,skupo” izgledali na sceni. Sam njen uspeh nije zavidan ali ogroman iskorsk je napravljen baš sa njom u jako bitnom (vizuelnom) segmentu i to mi je mozda i naš najlepši nastup ikada u tom smislu. Nakon toga i Beovizija 2020 je dosta napredovala u svim segmentima i nadam se da idemo napred sa kvalitetom u svakom smislu.
 
Lukas je verovatno najveca zvezda koja se ikad pojavila na Beoviziji. Jedini takmicar koji je napunio i Marakanu i Arenu. Ako je mogao on moze bilo ko.

Ne kažem, samo na osnovu pomenutog sa se pozvao na to da onda bolje da nije takmičenje.. I setio se Nizozemske..
Pa zar oni isto nemaju neki konkurs?
 
  • Like
Reactions: Mrm
Možda konkurs da se šalju kompozicije, ali bez izbora publike bilo kog tipa..
 
Da da. Ja sam procitao sad neki naslov kao otvoren konkurs za 2023u ili ce biti.
 
E pa da, kad si baš to spomenuo, oni su prva zemlja koja je potvrdila učešće 2023. godine.. Ukrajina nije to učinila..
I posle vidim pominje se i Nizozemska kao potencijalni domaćin, jer imaju sve spremno od lani, a niko im nije došao od stranaca tada.. :( možda ova potvrda i nešto govori na tu temu, a možda i ne..

Ja bih išao tamo.. 😛
 
Šta biste vi najviše voleli za domaćina od ovih što se pominju za 2023?
UK (Manchester, London)
Španija (Valencija)
Poljska (Varšava, Krakov)
Nizozemska (Rotterdam)
Ukrajina (Mariupolju, Kijev, Lviv)
Švedska (Stokholm)
 
Ja sam podeljen nekako na UK i Poljsku, UK zato što je ulupno bila druga, pa je to kao logično, a Poljska opet zato što je sličnija pobednici po mnogo čemu, i na istoku, je, a Istočna Evropa je pobedila ovaj put..
Opet želim da vidim Nizozemsku, tamo bih sigurno išao ako bude, između ostalog i sebični, lični razlozi.. 😛🤩
 
UK ili Španiju 🙂
A da uslovno rečeno pomirimo ta dva pa da bude Gibraltar? :ROFLMAO:
Koji tipa nema ni površinu da uopšte postoji dovoljno velika arena tamo hahah, ali može možda da se napravi neka gigantska brod-arena kao tehnološko čudo na vodi tj. moru, pa da to bude senzacija Evrovizije dogodine :ROFLMAO:
 
A da uslovno rečeno pomirimo ta dva pa da bude Gibraltar? :ROFLMAO:
Koji tipa nema ni površinu da uopšte postoji dovoljno velika arena tamo hahah, ali može možda da se napravi neka gigantska brod-arena kao tehnološko čudo na vodi tj. moru, pa da to bude senzacija Evrovizije dogodine :ROFLMAO:
Ma bre na kruzeru, kao deo San Rema 2022 gde je bila voditeljka Orietta Berti.. 🤩😂
 
Back
Top