rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Posle ide u London da spijunira Luku i da nam prenosi sve informacije

maja-nikolic-turbofolk.gif

• Haha
Reactions: Mrm
Nisam primetio razliku osim spustenog tonaliteta.
Pojačan je nekako i instrumental, čuje se bas jače, a mislim da su ga dosta pokrivali i prateći vokali. Sâm spušteni tonalitet je velika razlika po sebi.

Pravo je pitanje kako se Maja razume u sve ovo, kako ona zna detaljno da objasni ko je taj Lucifer i ostale gluposti.

237069335.jpg

Rekla je jednom prilikom da joj se dopada Konstrakta i ocrnila Lukasa za sva vremena. Ona ima sluha i nekad kaze nesto pametno a Maja Nikolic je jednostavno prirodno glupa :love:

Ona se bavi rijalitijem. Pre neki dan izjavila negde da su mnogi oblici života ušli u rijaliti jer misle da će tako da dobiju sertifikat ličnosti. I ja bih voleo njen reaction video na učesnike Evrovizije. 🙏 Nešto kao što je za Konstraktu rekla da onakav performans ne bi mogla da iznese osoba koja nema tako produhovljenu facu i za Acu Lukasa da je zapečen. :ROFLMAO:

Last edited:
Ja sam stvarno ubeđen da je Vendi (bila) Majina tutorka za sve te metafizičke, pravoslavne i generalno conspiracy teme.
S tim što Maja te stvari ukači tek polovično, pa skrene u satanic panic populizam lišen logike i nije u stanju da proizvede kakav-takav celovit koherentan narativ kao Vendi, plus što nije toliko interesantna sama po sebi :D

Nikad neću da zaboravim jedne godine oko ponoći za Božić kad kreće prenos iz Hrama Svetog Save i kran se polako spušta kao ono ona plava paž perika i buljave oči... Znači i tamo se ladno namestila kamera da je usnimi.

Ne menja suštinu, ali radi preciznosti informacija, "I'm gay" klip nije prvobitno izvučen iz konteksta od strane lažnog naloga...
(I kogod da je pravio taj lažni nalog ostaje kreten...)

Elem, sama Lea je prva to objavila 2020.

Ne menja suštinu, naravno, to i dalje više liči na drugarsko zezanje, nego na neki ozbiljan outing...

Prestanite da pljuljete Maju,ipak je žena(makar tako ona sama za sebe kaže) osoba sa najviše prvih nagrada na festivalima i najbolji naš vokal,koja je uvek pokradena na beovziji bila,zato što jedina nema nikakvu vezu i uvek je zbog toga pokradu,plus su svi ljubomorni na nju a uvek nam šalje "masterpiece" poput "Zemlja čuda",dakle samo umetnost,samo kvalitet,samo DOBRU MUZIKU...

Nee stvarno,sada nešto razmisljam čoveče koliko je loša ova njena pesma sa beovzije 2018. sunce ti jbm,pa ono jee...
Što je još jezivije u potpisu je pesmu bio Vladimir Graić???!!! WTF..

Na čemu li je onaj Graja bio Bog te video,dok je pisao ovaj "MASTERPIECE" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nee stvarno,sada nešto razmisljam čoveče koliko je loša ova njena pesma sa beovzije 2018. sunce ti jbm,pa ono jee...
Što je još jezivije u potpisu je pesmu bio Vladimir Graić???!!! WTF..

Na čemu li je onaj Graja bio Bog te video,dok je pisao ovaj "MASTERPIECE" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Dobro je Konstruktore, polako, diši duboko...

maxresdefault.jpg

Jel znamo kada remix i akustična verzija? I jel potvrdjeno ili samo nagađamo da će biti?

Pa izjavio je on da već ima spremnu akustičnu veriju, samo da će videti kad tačno da je objavi.
A valjda ne bi pravio onaj konkurs i glasanje za kaver remiksa da ne planira da objavi i to.
Tako da je valjda izvesno da će biti obe stvari, samo se ne zna kad.

Back