rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Kako god, strasno mi smesno.

Pa ja po mojem, mislim.

Mislim, zauvek legendarno.

Milice, kad bi neko čitao tvoje postove pomislio bi da smo favoriti za pobedu sa preko 500 poena. I onda pitam šta se očekuje, vi tu neki top 15, kao da smo poslali Ninu Radojičić. 😂

Nemojte ljudi, ajde danas su probe Teye i Selene i Familje Kelmendi, ajmo pozitivaaaa.. 🙌🙌🙌

screen1-jpg.5433

Ako mi još jednom sarkastično staviš do znanja da je moje mišljenje nebitno, možda na kraju i postane bitno. 😍

Izvini što sam ti prekinuo smenu, nastavi s botovanjem sada.

Meni se dopada što Luke Black nije otišao "over the top", "too much" kao neki..stalo se tamo gde je bilo, gde je i trebalo da se stane..

Ono sto mi je bitno da je primecen i da je ostavio utisak a nije abitan kao Balkanika ili Nevena Bo
O ovome sam dosta razmišljao i zaista mi nije toliko bitan rezultat u finalu, koliko je ovaj momenat izbegavanja abitnosti izuzetno važan, kao i to da smo probili okvire u koje smo stavili prethodne naše evrovizijske predstavnike. Ako ovako nastavimo, zaista ćemo ostvariti naše drugo powerhouse doba 🥺

Ono sa Balkanikom je bolelo koliko smo bili nebitni. Level Irska ove godine, samo sto smo mi cudom uspeli da udjemo u finale. Nevena jeste bila nebitna, ali je tokom proba uspela da privuce neku paznju zbog lepog nastupa.

Back