rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Bojim se masakra od zirija, bas su se eksperti naostrili na nas ove godine.

Jesu se iscimale, ali mi imamo nešto što je unikat, a u isto vreme i catchy, i to je naša velika prednost. Prva 2 mesta su sad već poznata, ali bez problema se može reći da smo u borbi i da možemo da se nadamo čak i plasman za treće mesto, recimo
Pesma nije baš keči budimo realni.

Nije catchy, ali ima par upecatljivih momenata koji mozda mogu da pomognu. Opet kazem, MOZDA

Nije catchy, ali ima par upecatljivih momenata koji mozda mogu da pomognu. Opet kazem, MOZDA

Upečatljive momente u nastupu da. Dobar instrumental da. Al kao keči numera nema skoro ništa. Čuj Solo i I Wrote a song, to je keči numera recimo.

A kad se pa nisu naostrili na nas?
Pa razlika je sto smo pre bili nebitni i publici, zakljucno sa Hurricane. Sad cemo dobiti podrusku od svakuda a ziri ce nas opet zabetonirati.

Ma šta nas briga za žiri. Mrzim i ja žiri, tako se i ja u svom životu osećam. Nek mi furamo televoting numere.

ne treba da se brinemo idemo u finale bez problema jako jeste polufinale al idemo jako luka ce to razvali

@Stole

A šta je to na tvom avataru? Ne znam šta je, ali mnogo mi se dopada..😍🤩

Pa razlika je sto smo pre bili nebitni i publici, zakljucno sa Hurricane. Sad cemo dobiti podrusku od svakuda a ziri ce nas opet zabetonirati.
Kod Hurricane oduzmi Ex Yu i "kuku i lele"... 😔

Izostanak CG i SM ce se svakako osetiti. Kako god da prodjemo 40ak poena iz te dve zemlje nije za bacanje uopste.

Tu je uskočila Kamila da nam pomogne, bila je u Beogradu s Čarlsom sigurno je jela dobre čvarke!

A
Da I ja sam shvatio da sam postao "dovoljno je I finale" tip osobe kada vidim koliko ima fanova i koliko je primecen I da se nastup definitivno pamtiti i vise nego npr Bojanin koja je bila TOP 10.

Mada svakako bih voleo levu stranu tabele jer mislim da su se i on i RTS dosta potrudili oko svega, od festivala do nastupa.
A meni su se rugali kad sam ja rekao da mi je samo finale najvaznije...

Izostanak CG i SM ce se svakako osetiti. Kako god da prodjemo 40ak poena iz te dve zemlje nije za bacanje uopste.
Pa da, može za par mjesta da te pomjeri naprijed/nazad. Hurricane bi sa CG bile sa lijeve strane tabele (ako Moldavija nije planirala i tu u kartice da uloži)

Nemojte samo da se "durite" kad vidite, 🇧🇪iznad 🇷🇸 na kraju.. 😌

Upečatljive momente u nastupu da. Dobar instrumental da. Al kao keči numera nema skoro ništa. Čuj Solo i I Wrote a song, to je keči numera recimo.
To da, u pravu si. Samo mislim da kao paket moze da privuce paznju i potencijalno se lepo plasira. A opet vidim i sta bi sve moglo da mu oduzima poene i da to ne bude tako. Zato i kazem mozda uspe da privuce glasace tim stvarima vise od nekih pesama koje su samo catchy, pa i nije toliko nerealno da se nadamo da ce proci bolje nego sto se ocekuje trenutno. Bitno da je primecen, i da to sve bude lepo upakovano na nastupu.

Back