Pesma nije baš keči budimo realni.Jesu se iscimale, ali mi imamo nešto što je unikat, a u isto vreme i catchy, i to je naša velika prednost. Prva 2 mesta su sad već poznata, ali bez problema se može reći da smo u borbi i da možemo da se nadamo čak i plasman za treće mesto, recimo
Nije catchy, ali ima par upecatljivih momenata koji mozda mogu da pomognu. Opet kazem, MOZDA
Pa razlika je sto smo pre bili nebitni i publici, zakljucno sa Hurricane. Sad cemo dobiti podrusku od svakuda a ziri ce nas opet zabetonirati.A kad se pa nisu naostrili na nas?
Kod Hurricane oduzmi Ex Yu i "kuku i lele"...Pa razlika je sto smo pre bili nebitni i publici, zakljucno sa Hurricane. Sad cemo dobiti podrusku od svakuda a ziri ce nas opet zabetonirati.
Tebra što ti đubre kod katedrale?ne treba da se brinemo idemo u finale bez problema jako jeste polufinale al idemo jako luka ce to razvali
A meni su se rugali kad sam ja rekao da mi je samo finale najvaznije...Da I ja sam shvatio da sam postao "dovoljno je I finale" tip osobe kada vidim koliko ima fanova i koliko je primecen I da se nastup definitivno pamtiti i vise nego npr Bojanin koja je bila TOP 10.
Mada svakako bih voleo levu stranu tabele jer mislim da su se i on i RTS dosta potrudili oko svega, od festivala do nastupa.
Pa da, može za par mjesta da te pomjeri naprijed/nazad. Hurricane bi sa CG bile sa lijeve strane tabele (ako Moldavija nije planirala i tu u kartice da uloži)Izostanak CG i SM ce se svakako osetiti. Kako god da prodjemo 40ak poena iz te dve zemlje nije za bacanje uopste.
Ma to kako ce u finalu mi je skroz nebitno. Bitno da prodje u finale.Pa dobro, mislim da se finale ne dovodi u pitanje. A koliko može tamo je pod znakom pitanja.
To da, u pravu si. Samo mislim da kao paket moze da privuce paznju i potencijalno se lepo plasira. A opet vidim i sta bi sve moglo da mu oduzima poene i da to ne bude tako. Zato i kazem mozda uspe da privuce glasace tim stvarima vise od nekih pesama koje su samo catchy, pa i nije toliko nerealno da se nadamo da ce proci bolje nego sto se ocekuje trenutno. Bitno da je primecen, i da to sve bude lepo upakovano na nastupu.Upečatljive momente u nastupu da. Dobar instrumental da. Al kao keči numera nema skoro ništa. Čuj Solo i I Wrote a song, to je keči numera recimo.