rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Знам да звучи глупо, али има то и неких својих предности. На РТС 3 нема реклама, тако да ћемо у преносу имати потпуно целе те 2 вечери, па нећемо бити ускраћени за неке сцене што са бекстејџа, што из самог шоуа.
Hoce li biti bar na rts planeta?
РТС планета је платформа која емитује све њихове канале преко нета, тако да ће бити

Micky verovatno misli na RTS Svet, kanal koji može da gleda naša dijaspora (ostale ne mogu). Za sada izgleda još nije poznato, ali moguće da će na RTS Svet ipak pustiti emisiju "Takovska 10", a ne ESC.

Финале ће вероватно бити на првом, а до тад ће проћи толико дана колико већ сад има од првог инцидента, па ће ситуација мало спласти

Ja ne vidim potrebu čišćenja programske šeme (pogotovu jer su umesto ESC stavili Takovsku koja nit je najavljena nit je deo redovne šeme) sem ako RTS ne misli da će se do sutra desiti nešto toliko spektakularno poput silaska Isusa na zemlju pa da se unapred spreme za vanredni program time što će blagovremeno šutnuti ESC i umesto njega staviti veliko ništa.

Možda znaju nešto što mi ne znamo? Ne bih da stavljam aluminijumsku kapicu na glavu i da raspredam o teorijama zavere, ali ovo sve smrdi.

RTS je potvrdio za N1 da će finale biti na RTS1. A koliko je RTS3 nebitan govori i to što sam rekla drugarici da će tamo biti ESC, na šta mi ona kaže da nema taj kanal. Ima ga naravno, nego bukvalno ne zna ni da postoji.

Da je ovo godina kad nastupaju Hurricane ili Konstrakta pa i nekako ali je zainteresovanost za ESC ove godine ionako mala da je prenos na RTS 3 smrtna presuda

Ja iskreno nisam znao da postoji do malopre...ja sam mislio da su to ukinuli..ako nisu, sad treba..

Pa po svoj logici bi u redosledu kanala trebalo redom da idu RTS 1, RTS 2, RTS 3, a svi kablovski operatori su RTS 3 šutnuli na tamo 20 i neko mesto u redosledu, prosečna osoba ni ne dođe do njega kad lista domaće kanale, nije ni čudo što ljudi misle da taj kanal ne postoji.

Back