rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Status
Not open for further replies.
Valjda se ovaj forum čita, ne bi bilo na odmet da neko uzme u razmatranje ove naše konstruktivne sugestije.

U suprotnom, bićemo osuđeni na čekanje da iskoče neka nova Kostra ili BL.

Ma saljite Karleusu, neka Vucic plati nastup, neka angazuje najbolje americke rezisere i gotovo.

i Svedska je mala, mozda ne geografski ali po broju stanovnika jeste pa gde su oni a gde mi.

Nekako ova negativna atmosfera posle ESCa sa pljuvacinama, sa skandalima, ja mislim da ce prouzrokovati najslabiji PZE od kada je nastao, i sa pesmama i sa izvodjacima.

Nekako ova negativna atmosfera posle ESCa sa pljuvacinama, sa skandalima, ja mislim da ce prouzrokovati najslabiji PZE od kada je nastao, i sa pesmama i sa izvodjacima.
Mislim da tu ipak najviše utiče brukanje RTS-a ove godine i to u svakom aspektu. Ovo sa Joostom, Izraelom i sl. je van našeg dometa što se ne može reći za škrtičarenje pri nastupu, sletanje Veliko Brata na RTS1 usred prenosa, nesposobnost delegacije ili ovo sramotno slavlje 10. mesta kao da je prvo u finalu.

Rts ako želi da uštedi za nastup sledeće godine neka smanji novčana sredstva namenjena za PZE... smanji broj pesama, smanji broj večeri sa 3 na 2 ili samo jednu... Ja bi možda ciljano sada poslao poziv 10-tak afirmisanih pevača da spreme pesme ciljano za PZE/Evroviziju (ako bi prihvatili naravno), a drugu polovinu odredio na konkursu za manje afirmisane... Sistem 50:50, ali procentualni pa nek najbolja kompzicija pobedi...

Ne želim da predlažem ništa, neka rade šta 'oće. Prošla su vremena kad bih tupio tastaturu danima o tome šta i kako treba.

Status
Not open for further replies.
Back