rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Ja ne zelim nista....jer ce situacija biti ista kao i svih ovih godina, jer mi RTS ne mozemo promeniti.

Pročitah ovu domaću temu i jedino što mi je na umu je pitanje kad će Sanremo.
Bored Cabin Fever GIF

Meni je Princ solidna opcija kao izvođač, ali isključivo i jedino pod uslovom da dođe sa nekom savremenijom/interesantnijom/moćnijom/komercijalnijom pesmom, umesto 2000s etno-pop prežitaka i retro festivalskih isprdaka u kojima bi da glumi Čolu sa Aliekspresa i sl.

Ali takođe više od njega preferiram Džordžija, samo da recimo bude više elektronike i mraka u zvuku od Luna parka.

Vi stvarno mislite da bi RTS pustio Desingera u takmicenje? To mi je bas totalno nerealna prica. 😂 Iako ja nisam protiv toga ako se dobro upakuje. 😄

A Milica i Teodora koriste ESC u fazonu jao jao pa da, to je lepo ali nemamo petlju. Sve dok ne prodje njihovo vreme. Posle ce hteti ali nece moci.

Još ako Teya ima loše iskustvo sa RTS-om, a kreće se po krugovima popularnih pevača koji je mogu pitati za mišljenje, možemo očekivati podrum dibidus festival kad im kaže da je 20 dana jela samo nudle i viršle

Ja zaista verujem da će se Teodora kad-tad pojaviti na PZE/Evroviziji i neka se to desi kada ona bude bila 100% sigurna u to

Nekako je prošlo nepropraćeno, ali Ksenija je doslovno potvrdila na K1 televiziji da će se prijaviti, ali ja imam neku viziju da će se Crnogorci vratiti na Eurosong i interno je izabrati, a ona povuči kompoziciju sa PZE-a hahah

Da sam popularna pevačica, i ja bih godinama ložio ljude da ja kao hoću i da "imam nešto u fioci" al da to zahteva ozbiljne pripreme a da ja za to sad "nemam vremena" 🤭

Back