rs Srbija 2025: Princ - Mila

Neka Baloš prearanžira pesmu. Kad je uspeo sa "Žali srce moje" uspeo bi i sa Milom.
Ili da zove bivšu devojku Tamaru Popović, zvanu TAM da ona uradi revamp. Em bi bilo bolje, em bi TAM zasluženo bila deo Evrovizije.

Dobro, imam prava da maštam. Pre bi zvao Joksimovića za pomoć.

Što se tiče same produkcije pjesme meni najviše smeta onaj bridge pred kraj i onaj zadnji dio, tu nekako pjesma zvuči trash. Ali generalno, uz cijeli taj njegov epičan izgled (Duga kosa, brada, obrve) sumnjam da će biti zaboravljen u drugom polufinalu, ljudima će on biti interesantan kao pojava i izglasaće ga u finale lol.

Last edited:
Od Malog Princa možete da dobijete samo onog pijanca što se na svojoj planeti non-stop dorađuje.

S obzirom na ulaganja RTSa u ESC nastupe mislim da je jedina opcija da ostanemo bez daha je da se skine go.
Možda ove godine baš ulože i više nego obično jer su i "sami svesni" kako vi kažete da smo na granici prolaza. Pa da ipak ne kvarimo dugogodišnju tradiciju prolazaka.

Kad se setim ranijih situacija... Nevena, Balkanika, Bojana Stamenov- svi oni su bili jako nisko, i kod fanova i kod kladionica pa su na kraju izborili finale... dok kad su nas kladionice rangirali visoko ili eventualno negde pri sredini i par puta kad smo bili voljeni kod fanova (Moje 3, In too deep, Luka) ispušili smo i lizali patos...tako da me ne bi čudio prolazak Princa, ali nastup mora biti barem korektan!

Mislim da nema ni govora o tome da li cemo u finale, jeste li citali komentare na esc kanalu ispod nase pesme. Stranci odusevljeni Milom!

Gledam sad od pozitivnih komentara stranaca (kojih je malo, ali nešto više od domaćih) dobar deo njih iz Grčke i Jermenije, koji su naše polufinale.

Situacija je win-win, ako ispadne možemo da pljujemo RTS i postoji šansa da se desi neka promena dogodine, a ako prođe čuvamo niz finala.

Nakon par dana i svega sam više ravnodušan nego ljut, kao da nije Srbija u pitanju nego neka druga država.

Stranci odusevljeni Milom!
Zaista nema potrebe da preterujemo, nisu oduševljeni, poslednje mesto je i na scorebordu, a koliko vidim biće i na discord-u i reddit-u. Tako da finale je ITEKAKO upitno, pogotovo što smo JEDVA prošli sa Ramodnom.

Kad sam generisao nastup sa Haremke uz pomoć AI-a i kad sam napomenuo da zamišljam bajku, Lefkada mi reče da su oni bežali od bajke i takvog tipa nastupa... Princ servira Malog Princa i pobedi 😅

Back